Наймодніші варіанти вишиванок 2023: як у Олени Зеленської, Олени Кравець і Олі Полякової (ФОТО)

Останнім часом серед українців куди популярнішим стає традиційне вбрання. Дізнаємось на прикладі відомих українських красунь, як вдало носити вишиванку в повсякденному житті

“Українське традиційне вбрання неможливо носити у повсякденному житті” – міф, який давно було зруйновано. Насправді останнім часом куди частіше на вулицях українських міст можна побачити людей в традиційному одязі. Якщо ви досі не впевнені, чи зможете вдало скомбінувати вишиванку для щоденного образу, пропонуємо надихнути найвідомішими українськими красунями.

Олена Зеленська у вишиванці

Перша леді України ніколи не припиняла дивувати українців своїм почуттям стилю. Кожен вихід Олени Зеленської у світ – це окреме мистецтво. Загалом, на посаді першої леді відома діячка завжди популяризувала українські бренди та традиційне вбрання.

Олена Зеленська у вишиванці
Олена Зеленська у вишиванці

Перша леді України вдало демонструє, що вишиванки бувають різними, а отже кожен може знайти таку, яка припаде йому до смаку.

Перша леді України у вишиванці
Перша леді України у вишиванці

З Різдвом Олена Зеленська цьогоріч вітала українців у стильній сукні-вишиванці – ще один варіант, як можна стильно носити український стрій в повсякденному житті.

Олена Зеленська в сукні-вишиванці
Олена Зеленська в сукні-вишиванці

Оля Полякова у вишиванці

Відома українська співачка завжди полюбляла яскраві та незвичайні образи. З таким почуттям стилю виросли й доньки артистки. Втім, навіть для тих, хто обожнює все яскраве, існують вишиванки, адаптовані під сучасний стиль.

Оля Полякова з доньками у стильних вишиванках
Оля Полякова з доньками у стильних вишиванках

Олена Кравець у вишиванці

Українська актриса та гумористка також полюбляє українське традиційне вбрання. У такій яскравій сукні-вишиванці Олена Кравець з’явилась на зніманні одного з випусків “Ліги сміху”. Знаменитість доповнила синій образ червоними туфлями-човниками.

Олена Кравець у яскравій сукні-вишиванці
Олена Кравець у яскравій сукні-вишиванці

Наступний образ Олени Кравець підкорив без перебільшення кожного її шанувальника. Зірка позувала для фотографії у неймовірній українській вишиванці та з вінком на голові.

Актриса Олена Кравець у вишиванці та з вінком на голові
Актриса Олена Кравець у вишиванці та з вінком на голові

Схожі статті

Ніжний салат з куркою та огірками, який готую не лише на свята: завжди випрошують цей рецепт, а я ділюсь

Салат з куркою та огірками стане чудовою ідеєю для святкового столу. Подавати цю смакоту можна як самостійну страву або як доповнення до гарніру.

39-річна TAYANNA стала завидною нареченою, бо має шматочок землі на Балі: пощастить її новому коханому

TAYANNA завжди мріяла мати власний будиночок біля океану. Три роки тому коханий співачки втілив цю мрію в життя. Щоправда, наполовину – подарував земельну ділянку на Балі.

Ці млинці смачні з чим завгодно, але я запікаю з сиром: беру молоко, яйця та крохмаль. Мій улюблений рецепт

Пропонуємо рецепт запечених млинців на молоці з сирною начинкою. Вони виходять дуже смачними та стануть гарним доповненням до чашки улюбленого чаю.