Хмельничанка Леся Нікітюк показала своє спальне ложе з пальмами навколо: “Буду спати десь на островах”

Відома українська ведуча й блогерка Леся Нікітюк похизувалась новим спальним місцем "під пальмами". Схоже, знаменитість живе доволі насиченим життям

Леся Нікітюк передусім завоювала популярність своїм відмінним почуттям гумору й беззаперечною харизмою. Знаменитість починала зіркову кар’єру відносно давно, проте з роками вона зуміла пронести в собі промені позитиву, яким не втомлюється ділитись зі своїми шанувальниками. Цього разу в особистому блозі в соціальній мережі Інстаграм ведуча показала, де збирається ночувати.

На своїй сторінці в соцмережі знаменитість опублікувала фотографію свого ліжка. На новому кадрі видно, що Леся Нікітюк застелила ложе симпатичною постіллю з зображенням великої кількості пальм. В описі до нової опублікованої фотографії знаменитість жартома зауважила, що сьогодні спатиме “десь під пальмами”.

Відома українська ведуча Леся Нікітюк показала, де буде спати
Відома українська ведуча Леся Нікітюк показала, де буде спати

Раніше Леся Нікітюк дуже часто подорожувала й встигла побачити ледве не весь світ. Втім, з початком повномасштабної війни знаменитість виділила для себе зовсім інші пріоритети, тому тепер за кордоном з’являється дуже рідко. Втім, жагу до подорожей неможливо “перебити” нічим. Саме тому, ймовірно, відома українська ведуча й блогерка вирішила придбати нову постільну білизну, яка б нагадувала про спекотні країни.

Варто зазначити, що попри те, що останнім часом українська ведуча й блогерка не виїжджає з подорожами за кордон, вона продовжує робити те, що приносить їй найбільше задоволення – роз’їжджати різними містами України зі своєю авторською програмою “Ле Маршрутка”.

Леся Нікітюк веде особисте тревел-шоу, в якому подорожує Україною
Леся Нікітюк веде особисте тревел-шоу, в якому подорожує Україною

Раніше повідомлялось, що авторський задум авторів проєкту полягає в тому, аби продемонструвати кожному, що в Україні неймовірно багато чудових місць, які варто відвідати. Таким чином відома телеведуча Леся Нікітюк разом з іншими творцями “Ле Маршрутки” популяризує туристичний рух безпосередньо в межах рідної країни.

Популярне

Схожі статті

Готую 10 років, і всім подобається. Ця вечеря ніколи не набридає: картопляні биточки з цибулею і шпротами

Биточки - це універсальна ситна та смачна страва на будь-яку пору дня. Вона сподобається як дорослим, так і дітям і буде доречною на будь-якому столі. Саме такий рецепт ми сьогодні й підготували.

Їм і худну! Дуже смачний і соковитий салат “Розгрузочний” з 4-х інгредієнтів: такий можна і на свято подати

Салат за цим рецептом виходить не лише смачним, а й корисним і низькокалорійним. Ви можете їсти його навіть на ніч і не хвилюватися за власну фігуру.

Один типаж жінок: в Мережі порівняли молоду дружину Володимира Остапчука з його колишніми – як 2 краплі води

Підписники Володимира Остапчука порівняли його теперішню дружину з колишніми. Шанувальники знаменитості впевнені — дівчата мають схожий типаж.