Зробив мелірування в блонд і нову стрижку: 46-річний Максим Галкін кардинально змінив імідж та омолодився

Російський гуморист і чоловік Алли Борисівни Пугачової Максим Галкін постав перед шанувальниками в новому іміджі. Він зробив мелірування в блонд і підстригся.

Максим Галкін і Алла Пугачова стали найобговорюванішою парою в шоу-бізнесі. Вони одружились не зважаючи на велику різницю у віці майже в 30 років, стали батьками дітей, яких народила сурогатна матір, а після 24 лютого 2022 року висловили свою антивоєнну позицію і були вимушені назавжди переїхати з росії через те, що їх думка неугодна діючій російській владі.

Діти Пугачової і Галкіна не схожі на тата і маму
46-річний Максим Галкін зробив мелірування і нову стрижку

Вся їх сім’я, Максим, Алла Борисівна, Ліза і Гаррі тепер живуть в теплому Ізраїлі, але Галкін також багато подорожує по різним країнам світу з сольними концертами. В його концертній програмі багато присвячено критиці керівництва рф, а частину коштів від продажів квитків гуморист перераховує на допомогу українським біженцям.

В своєму Інстаграм-блозі Галкін анонсує для шанувальників нові концерти, на останніх відео він з’явився в новому іміджі. Чоловік Алли Пугачової зробив модне мелірування в блонд і оновив стрижку, вкоротивши відросле волосся.

46-річний Максим Галкін зробив мелірування і нову стрижку
46-річний Максим Галкін зробив мелірування і нову стрижку

Максим і раніше виглядав значно молодше зіркової дружини, а тепер як вважають користувачі Мережі став ще більш молодим, такий стиль йому пасує.

Нагадаємо, Алла Пугачова і Максим Галкін познайомились завдяки Філіпу Кіркорову, який був чоловіком Примадонни до гумориста. Офіційно розкрили свої відносини вони в 2008 році, в 2011 році одружились, а ще через два роки стали батьками близняток Лізи і Гаррі.

Лізу і Гаррі Галкіних народила сурогатна матір
46-річний Максим Галкін зробив мелірування і нову стрижку

Пізніше зіркове подружжя заключили шлюб в церкві і обвінчались. До Алли Борисівни Максим ніколи не був одружений, а всі чутки про їх розлучення в пресі ніколи не підтверджувались. Пара демонструє приклад справжнього кохання, яке не знає меж і віку.

Популярне

Схожі статті

Пішов від красуні-дружини до коханки, яка була молодшою за його дочку: буремний шлях Віктора Павліка

Протягом останніх декількох років особисте життя Віктора Павліка стало під "прицілом" уваги його фанатів. Сьогодні він одружений вчетверте. Що відомо про дружин артиста?

Розлучений Сергій Танчинець більше не приховує нову кохану: разом з Юлею гуляють попід ручку вулицями Одеси

Розлучившись через 15 років шлюбу, Сергій Танчинець деякий час не підтверджував чутки про роман із колегою Юліаною Корецькою. Та під час прогулянки Одесою парочка поводилася без обмежень.

Не поступається Мер’єм Узерлі: як виглядає старша сестра-співачка Хюррем Султан з “Величного століття”

Відома турецька актриса Мер'єм Узерлі стала популярною на весь світ. Про неї знають усі, на відміну від старшої сестри. Втім, родичка зіркової актриси така ж сама талановита.