Модний купальник, темні окуляри та усмішка: Сопонару забула про бойфренда і відпочиває у США з іншим чоловіком

Українська гумористка та актриса показала кадри з відпочинку з загадковим "кавалером". Лише нещодавно Ірина Сопонару розповідала про весілля та сім'ю зі своїм бойфрендом-британцем

Відома українська гумористка та актриса популярного шоу “Жіночий квартал” Ірина Сопонару після початку повномасштабної війни в Україні переїхала жити до своєї сестри у Великобританію. Втім, на одному місці активна знаменитість всидіти не змогла, тому вирішила зустрітись у США зі своїм другом Романом Веррасом.

На особистій сторінці Ірини Сопонару в соціальній мережі Інстаграм з’явились кадри з сонячної Америки. На кадрах українська гумористка позує в стильному купальнику світлого кольору та в темних сонцезахисних окулярах. Особливо прикрашає образ усмішка зірки. Схоже, давні друзі були дуже раді нарешті побачитись.

Зробити такий висновок можна з захопленої усмішки друга Ірини Сопонару, Романа Верраса. До слова, товариш української гумористки вже давно живе та працює у США помічником юриста з адміністративних питань.

Ірина Сопонару поїхала на відпочинок зі своїм товаришем
Ірина Сопонару поїхала на відпочинок зі своїм товаришем

Пізніше в особистому блозі Романа Верраса також з’явилась фотографія з подругою. Чоловік з Іриною Сопонару позували на тлі американського міста. Українська гумористка та актриса виглядала відпочилою, а загар на шкірі точно видавав місцеперебування артистки – сонячний курорт.

Сопонару зустрілась за кордоном зі своїм другом
Сопонару зустрілась за кордоном зі своїм другом

На відпочинок до Америки знаменитість схоже вирушила одна. З невідомих причин Ірина Сопонару вирішила не знайомити свого бойфренда з друзями. Нагадаємо, що раніше українська гумористка та актриса розповідала про своє кохання та навіть говорила про те, що вже нарешті готова до весілля та створення родини.

Бойфренд Ірини Сопонару
Бойфренд Ірини Сопонару

Наприкінці минулого року Ірина Сопонару розчулила шанувальників романтичною розповіддю про кохання до Ріса, бойфренд артистки, який живе у Великобританії. Тоді зірка розповіла, що їхні стосунки сповнені гармонією, а вони вже задумуються над весіллям і дітьми. Зокрема, зізналась Сопонару, вона говорила з Рісом про ймовірне всиновлення дитини.

Популярне

Схожі статті

Як виглядає квартира Ліни Костенко: найвідоміша поетеса України прийняла до себе в гості Віталія Кличка

Ліна Костенко за багато років своєї творчості стала справжньою легендою у світі мистецтва. Нещодавно до неї в гості завітав мер Києва Віталій Кличко. Що ж сталося і до чого тут Валерій Залужний.

Актори “Дизель Шоу” Вікторія Булітко і Євген Сморигін офіційно 9 років разом: важлива дата у пари гумористів

Вікторія Булітко та Євген Сморигін відсвяткували свою творчу річницю. Команді "Дизель Шоу" виповнилося 9 років. Про це актори розповіли в Instagram.

Випросила рецепт у ресторані. Виходить дуже красиво і незвично: куряча грудка в горіховому паніруванні

Смачна і ситна вечеря на всю сім'ю не обов'язково має вимагати безліч інгредієнтів і сил. Сьогодні ми підготували простий рецепт курячої грудки в горіховому паніруванні, який сподобається кожному.