“Квартальний” чоловік Кравець Володимир Зеленський вперше показав реальну дружину: гарна пара (ФОТО)

Чинний президент України Володимир Зеленський одружений з не лише красивою, а й з талановитою та розумною жінкою. Останні фотографії Олени Зеленської

Відомий український гуморист і комік у минулому, а тепер – політик і чинний президент Володимир Зеленський ніколи не приховував свою дружину, втім сама вона до певного періоду не полюбляла публічності. З цієї причини чимало українців вважали, що колега Зеленського по сцені Олена Кравець – його дружина не лише на сцені, а й у реальному житті.

Зеленського та Кравець довго вважали парою в реальному житті

Хоча зіркові колеги насправді мають родинні зв’язки поза сценою, вони є кумами, і Зеленський, і Кравець давно перебувають у щасливих шлюбах. Дружина чинного українського президента, перша леді Олена Зеленська завжди вражала відмінним почуттям стилю, витонченістю та жіночністю.

Нещодавно знаменитість поділилась на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм свіжими фотографіями. Кадри були зроблені під час стратегічної сесії з питання здорового харчування українських школярів. Також Олена Зеленська поділилась кадрами з навчальної лекції для працівників “Укрзалізниці”.

На обох заходах перша леді носила стримані, але стильні наряди темних відтінків.

Олена Зеленська опублікувала свіжі фотографії

Як познайомились Олена та Володимир Зеленські

Одна з найвідоміших українських пар познайомилась ще за шкільних часів – майбутні закохані народились та виросли в Кривому Розі та навчались в паралельних класах. Втім, у школі Володимир та Олена Зеленські не спілкувались і навіть не дружили. Момент повноцінного знайомства припав на студентські роки.

Фотографії з весілля Зеленських

Коли знаменитості вже були студентами, вони несподівано зустрілись на вулиці. Тоді Володимир Зеленський випадково зачепив книги, які його майбутня дружина несла в руках. Чоловік галантно допоміг підійняти їх і випросив у неї касету “Основний інстинкт”. Хоча він ледве не напам’ять знав цей фільм, Володимиру тоді здалось, що це – єдиний спосіб випросити в Олени номер телефону.

Володимир та Олена Зеленські раніше

Відтоді зіркова пара не розлучалась і дуже швидко закохалась.