facebook

“Кварталівці” Олена Кравець та Євген Кошовий: як живуть найбагатші люди країни і як виглядають їхні будинки

Якщо ви є прихильником студії "Квартал 95 ", то вам точно буде цікаво як живуть головні його актори.

Сьогодні ми розповімо вам про колись творчу “дружину ” нинішнього президента України Володимира Зеленського Олену Кравець, і про його найкращого друга “лисого з кварталу ” Євгена Кошового.

Фотографії взяті з сайту онлайн-журналу VIVA.

Зірки рідко пускають камери в своє житло, і коли це все ж відбувається, трапляється справжній ажіотаж в мережі – знімки або відео активно коментують, а шанувальники приступають обговорювати дизайн, розташування і навіть колір шпалер в квартирах своїх кумирів.

Незважаючи на всі можливі наслідки головна зірка студії «Квартал 95» Олена Кравець погодилася впустити в свій будинок гостей

Відомо, що Кравець живе на “Осокорках ” в Києві.

Там у неї дуже просторі апартаменти, які оформляли відомі українські дизайнери інтер’єрів. Однак і сама Олена планувала / проектувала свій будинок, щоб зробити все максимально “під себе “.

Як виглядає будинок Олени Кравець Як виглядає будинок Олени Кравець Як виглядає будинок Олени Кравець Як виглядає будинок Олени Кравець Як виглядає будинок Олени Кравець Як виглядає будинок Олени Кравець Як виглядає будинок Олени Кравець Як виглядає будинок Олени Кравець Як виглядає будинок Олени Кравець Як виглядає будинок Олени Кравець Як виглядає будинок Олени Кравець

На відміну від своєї колеги, Євген Кошовий досить закритий в цьому плані, і журналістам свої апартаменти показувати не поспішає.

Ми зайшли в його Інстаграм-аккаунт і вирішили пошукати фото, які, швидше за все зроблені саме вдома.

Наприклад, це відео зроблено на кухні. Там видно шафки, які висять над столом для приготування. Досить скромно оформлений стелю, все в коричневих, кремових і бежевих тонах.

https://www.instagram.com/accounts/login/?next=https%3A%2F%2Fwww.instagram.com%2Fp%2FB_4-JXyhT60%2F&is_from_rle

З цього відео можна розгледіти шпалери, очевидно підібрані в тон до кухонного гарнітуру.

https://www.instagram.com/accounts/login/?next=https%3A%2F%2Fwww.instagram.com%2Fp%2FB9ZyfGcBPG4%2F&is_from_rle

А тут видно, що з вікна Євгена Кошового відкривається шикарний вид на київські висотки.

Популярне

Схожі статті

Святослав Вакарчук у порваному светрі подякував за 5 концертів, 2 з яких було зірвано: ось таке неподобство

Гурт "Океан Ельзи" відіграв 5 концертів поспіль у Палаці Спорту з нагоди 30-річчя. Щоразу зал забитий ущерть. Святослав Вакарчук подякував усім присутнім на дійстві, попри непорозуміння, що виникли.

“З візою сталися проблеми”: донька Олі Полякової 19-річна Маша так і не поїхала до Америки на навчання

У 2022 році Оля Полякова хвалилася, що старша донька Маша навчатиметься у музичному коледжі в Англії. Згодом говорила, що дівчина перевелася до американського Берклі. Де вона насправді?

Одні просять, щоб було що випити, інші – коней: що є у райдері Полякової, Каменських та інших артистів

Кожен артист висуває певні вимоги до організаторів концерту, куди їх запрошують. Ці вимоги називаються райдер. Окрім звичайних речей деякі артисти замовляють щось дійсно неординарне.

Дружина Романа Сасанчина, який переміг у “Голосі країни 10”, виплеснула свої емоції: “Дикий істеричний плач”

За родинним життям Романа Сасанчина стежить чимало людей після того, як молодик здобув перемогу в "Голосі країни". Дружина Іванна теж частенько виходить на зв'язок, розповідаючи про власні проблеми.

“Квартет вкупі”: Юрій Горбунов і Катерина Осадча замилували мережу цим фото. Дітки схожі, як 2 краплі води

Знаменитий український телеведучий Юрій Горбунов замилував мережу світлиною з родиною у повному складі. Ведучий не часто ділиться особистим життям, тому фото викликало безліч відгуків у мережі.

Зірка “Дизель Шоу” Яна Глущенко згадала жінку, за якою плакала вся країна: Марини Поплавської немає 6 років

20 жовтня 2018 року назавжди стало для акторів "Дизель Шоу" чорним днем. Адже саме тоді водій автобуса, в якому поверталися з гастролей, не впорався з керуванням. Підсумок став трагічним.