Настя Каменських показала перекошене обличчя як у Потапа: вигляд співачки спантеличив публіку (ФОТО)

Відома українська співачка Настя Каменських спантеличила публіку виглядом свого обличчя, яке стало таким же перекошеним, як було у її чоловіка Потапа.

Настя Каменських раніше була дуже активною блогеркою в Інстаграмі, показувала щодня свої справи і відповідала на питання фанатів. Після 24 лютого 2022 року артистка стала набагато рідше виходити в блог через те, що не було емоційних сил. Майже рік зірці знадобилось, щоб почати повертатись до ведення соцмереж.

Нещодавно Каменських запропонувала підписникам питати у неї все, що цікавить. Настю запитали, де зараз її собака Мімі, яка раніше часто світилась на фото.

Співачка сказала, що собака з нею і виставила знімок з нею, але вигляд зірки дуже здивував публіку. Настю сфотографували в невдалий момент, коли вона скосила губи в одну сторону і дивилась в бік.

Настя Каменських показала перекошене обличчя як у Потапа
Настя Каменських показала перекошене обличчя як у Потапа

На фото у Каменських вийшло перекошене обличчя, однак це просто невдалий кадр, а у її чоловіка Потапа під час перебування за кордоном насправді перекосило обличчя через проблеми зі здоров’ям. Репер пояснював, що застудив лицьовий нерв, Настя в інтерв’ю пізніше більш детально розповіла, що у її зіркового коханого паралізувало частину обличчя, нервова система дала збій через сильний стрес. Потап не міг нормально розмовляти і співати, але після лікування проблема майже минула.

Нагадаємо, Потап і Настя Каменських в день початку повномасштабної війни знаходились в Іспанії і вирішили не повертатись в Україну одразу. Зірки декілька місяців жили за кордоном, даючи благодійні концерти в різних країнах світу і збираючи кошти для ЗСУ. Не зважаючи на це, знаменитостей багато критикували в Мережі за патріотизм на відстані, але вони вже давно повернулись додому і займаються творчістю тут. Настя планує концертний тур по Україні, а Потап розвиває бізнес і допомагає українській економіці триматись на плаву.

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.