Тарас Тополя зворушливо подякував Альоші за трьох “Тополяток”: як виглядають діти найміцнішої зіркової пари

Тарас Тополя зворушливо привітав свою дружину Альошу з днем всіх закоханих. Артист подякував коханій за синів та доньку. Як виглядають спадкоємці зіркової пари — далі в матеріалі.

14 лютого у світі святкують день закоханих. У цей день всі пари зізнаються один одному в коханні і дарують подарунки. Відомий український артист Тарас Тополя вирішив привітати дружину публічно, опублікувавши зворушливий допис у своєму Інстаграм-блозі. Тарас оприлюднив фото з дружиною і синами і подякував Альоші за дітей.

З днем закоханих. Дякую за любов, сім’ю і трьох Тополяток. Кохаю

, – написав артист.

До слова, Тарас Тополя і Олена Кучер (таке справжнє ім’я Альоші) в шлюбі вже майже 10 років. Вони одружилися у 2013-мі і цього ж року у них народився син Роман. Через два роки у подружжя народився ще один син Марк, але Тарас і Олена продовжували мріяти про донечку. Через декілька років подружжя зважилось на ще одну вагітність і 2020 році на світ з’явилася довгоочікувана дівчинка, яку назвали Марія.

Як виглядають діти Тараса Тополі і Альоші

Зараз зіркова сім’я, як і багато інших українських сімей, змушені жити окремо. Коли в Україні почалася повномасштабна війна, Альоша з трьома дітьми виїхала до США, там проживають батьки Тараса Тополі. А сам артист залишився в Україні і пішов на фронт захищати свою Батьківщину.

Альоша в одному з інтерв’ю зізналася, що вже звикла до життя в США, але дуже хоче додому. Жінка розповідає, що життя в Штатах не таке ідеальне, як думають багато людей. Альоша зізнається, що найголовнішим мінусом для неї є те, що вона знаходиться в Америці не по власній волі, а лише через те, що хоче, аби її діти були в безпеці. Жінка мріє, аби війна в Україні закінчилася і вона змогла повернутися до рідного дому.