Як зараз виглядають дві доньки Віри Брежнєвої та син Олега Винника, яких вони багато років приховують (Фото)

Повелитель вовчиць Олег Винник і екс-віагрянка Віра Брежнєва рідко розповідають про особисте життя та зайвий раз не показують своїх дітей публіці.

В українському шоу-бізнесі є найтаємничіший співак – це Олег Винник. Він не любить ділитися подробицями сімейного життя, але фанати давно дізнались, що артист має сім’ю. В молодому віці він познайомився з майбутньою дружиною і бек-вокалісткою Таюне. Між ними виникли почуття, які довели пару до вінця, а пізніше вони стали батьками хлопчика Юліана. Про свого єдиного сина Винника не говорить і не показує його публіці. Йому це легко вдається, тому що зірковий спадкоємець живе в Німеччині, займається там плаванням і ніяк не збирається зв’язуватись з шоу-бізнесом.

Дети Олега Винника и Таюне: что известно о звездных наследниках, как они выглядят и чем занимаются
Як зараз виглядають дві доньки Віри Брежнєвої та син Олега Винника

Ходять чутки, що після 24 лютого 2022 року Олег Винник і Таюне виїхали з України до сина. Це підтвердила представниця співака, але сам він давно не зв’язувався з прихильниками.

Мережа захоплюється красою дружини Олега Винника Таюне
Мережа захоплюється красою дружини Олега Винника Таюне

Іще одна українська зірка, яка не коментує своє особисте життя – екс-учасниця групи “Віа Гра” Віра Брежнєва. З 2015 року співачка в шлюбі з композитором Костянтином Меладзе. Свій роман пара багато років приховувала від публіки, тому що він зав’язався, коли Костя був одружений, а Віра стала його коханкою. Навіть після весілля Меладзе і Брежнєва не стали відкрито виходити в світ разом. В 2022 році заговорили про можливе розлучення подружжя через те, що після початку війни екс-віагрянка відкрито підтримала Україну і пішла з російської естради з кінцями, а Костянтин відмовчався.

Костянтин Меладзе зраджував своїй колишній з Вірою Брежнєвою
Костянтин Меладзе зраджував своїй колишній з Вірою Брежнєвою

До шлюбу з Меладзе Віра Брежнєва двічі мала серйозні відносини з чоловіками, в кожних народилося по дитині. Старша донька співачки – Соня, їй 21 рік, вже кілька років дівчина живе в Америці, будує там кар’єру моделі і отримує освіту, вона також встигла спробувати себе як актриса.

Як зараз виглядають дві доньки Віри Брежнєвої та син Олега Винника
Як зараз виглядають дві доньки Віри Брежнєвої та син Олега Винника

Молодшій дочці Віри Сарі 13 років, але виглядає вона набагато старше свого віку. Жіночна фігура, яку вона успадкувала від матері та елегатне почуття стилю легко можуть відкрити їй двері в шоу-бізнес.

Популярне

Схожі статті

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.