Мурат Налчаджиоглу та його 26-річна наречена не чекають на дитину: конкурентка Лорак показала тонку талію

Нещодавно скандальна українська співачка Ані Лорак показала нового коханого публіці, але її колишній чоловік Мурат Налчаджиоглу теж не страждає. Турок щасливий з молодою нареченою.

В 2021 році колишній чоловік співачки Ані Лорак визначився з майбутньою дружиною і зробив пропозицію руки і серця молодій коханій Лілії. Мурат Налчаджиоглу не розповідав, як познайомився з майстром макіяжу, але зараз в Інстаграм-блозі виставляє багато спільних фото з коханою та пишається її красою.

26-річна наречена турецького бізнесмена вже має дитину від іншого чоловіка, а з Муратом вони зараз схоже що не чекають на поповнення. На всіх знімках Лілія постає з тонкою талією і підтягнутою фігурою. В той час як Ані Лорак помітно погладшала, Лілія може похизуватись бездоганними формами.

Мурат Налчаджиоглу та його наречена не чекають на дитину

На зимові канікули Мурат Налчаджиоглу вивіз наречену з дітьми на відпочинок в Європу. Вони зробили турне по декільком країнам – почали з Швейцарії, потім добрались до Франції, погуляли в Діснейленді, далі відправились в Іспанію і Італію.

Мурат Налчаджиоглу та його наречена не чекають на дитину

На фоні щасливого особистого життя екс-чоловіка Ані Лорак не стрималась і в день всіх закоханих 14 лютого показала свого нового обранця. Він майстер йоги і медитації на Ібіці, який позиціонує себе в Мережі як шаманський та енергетичний цілитель.

Фанати помітили, що співачка падка на екзотичних чоловіків, після турка Мурата вона знайшла собі іспанця Ісаака.

Новий чоловік Ані Лорак Ісаак

Нагадаємо, у Мурата Налчаджиоглу і Ані Лорак є спільна дочка Софія, дівчинка народилась на світ через два роки після їх весілля. Коли зіркові батьки розлучились, Соня залишилась жити з матір’ю, але багато часу також проводить з татом і його новою сім’єю. Наречена турецького бізнесмена подружилась із падчеркою і намагається подавати їй гарний приклад.