В халаті, з ланцюгом і в чорних окулярах: турок Мурат Налчаджиоглу показав свій звичайний домашній образ

Колишній чоловік запроданки Ані Лорак показав свій звичайний домашній "прикид". Мурат Налчаджиоглу надає перевагу вишуканості у поєднанні з комфортом

Турок Мурат Налчаджиоглу став з’являтись в українському інформаційному просторі після початку стосунків з Ані Лорак. Тоді співачка починала будувати свою успішну кар’єру, а тисячі її прихильників в Україні навіть не підозрювали про те, що артистка так вчинить зі своєю рідною країною. Хай там що, історія в Кароліни та Мурата була дійсно красива.

Познайомились вони у Туреччині, коли ще українська співачка вирушила туди на відпочинок. Артистка одразу ігнорувала будь-які залицяння з боку симпатичного Мурата, втім від долі не піти – через рік вони знову зустрілись. 2006 року Налчаджиоглу переїхав заради коханої до української столиці, проте подружжя врешті-решт розлучилось 2019 року.

Як Налчаджиоглу ходить по дому

На особистій сторінці колишнього чоловіка Ані Лорак з’явилось відео, на якому знаменитість разом зі своєю нареченою Лілією сидять на сходах власного будинку. Пара мило обіймається, а одягнені вони у домашній одяг. Варто зазначити, що не кожен так стильно одягається вдома. Закохані позували на відео в одязі однакового кольору – чорного.

Мурат Налчаджиоглу одягнув чорну футболку та цього ж кольору штани, а зверху накинув теплий халат. Найбільше уваги привертають аксесуари, які турок обрав для свого домашнього образу. Так, колишній чоловік Ані Лорак доповнив “тотал блек” лук чорними окулярами й товстим ланцюгом на шиї.

Наречена Мурата Налчаджиоглу Лілія позувала на відео у дещо простішому наряді. Дівчина одягла чорні легінси й такого ж кольору кроп-топ. Кохана турка розпустила шикарне волосся, а на відео щиро усміхалась в обіймах свого нареченого.

У коментарях підписники Мурата залишили парі чимало компліментів, а також звернули увагу на різні дрібниці. Так, наприклад, шанувальники зазначили, що Налчаджиоглу обрав симпатичні шкарпетки. В описі до опублікованого відео Мурат зазначив, що буде частіше тішити фанатів смішними скетчами, тому закликав прихильників чекати на нові публікації.

  • “Які ви класні!”;
  • “А які гарні шкарпетки!”;
  • “Далі буде ще цікавіше, чекаємо на продовження”;

Схожі статті

Спробувала швидкий банановий пиріг і закохалась! Без випікання та без міксера, до чашки чаю за 15 хвилинок

Нереально смачний та ніжний десерт із бананів на сковороді, який нікого не залишить байдужим і обов'язкового сподобається всім любителям солодощів.

5 хвилин + нехитрі продукти: заморожені ягоди довго не затримуються, бо печу м’якенький кекс на кефірі

М'який та мега смачний кекс із замороженими ягодами, який готується буквально за 5 хвилин. Якщо ви любите домашню випічку, цей рецепт для вас!

Ірина Білик допомогла: Катя Осадча під пісню “Нова” дефілювала, а Юрій Горбунов круто змінив життя

Пісня Ірини Білик "Нова" для Каті Осадчої та Юрія Горбунова має неабияке важливе значення. Її прем'єрне виконання вплинуло на життя обох зірок, які тоді ще й гадки не мали, що стануть подружжям.