Злата Мітчелл на своє 17-річчя показала круглий живіт в облягаючій сукні: майбутня бабуся Фреймут ошелешена

Відома українська телеведуча Ольга Фреймут виховує старшу дочку Злату Мітчелл від стосунків з британцем. Дівчині виповнилось 17 років і вона вражає своїм виглядом.

В молодості, під час навчання в Лондоні Ольга Фреймут познайомилась з британцем Нілом Мітчеллом, який її зачарував своїми манерами аристократа. Між ними зав’язався роман, який призвів до вагітності, але коли Оля зрозуміла, що стане мамою, відносини з батьком її майбутньої дитини погіршились і вона вирішила піти від нього та взятись за виховання сама.

Дочь Ольги Фреймут в микро шортах и топе удивила своим видом
Донька Ольги Фреймут в день свого 17-річчя показала неочікувано круглий живіт

Так у Фреймут народилась дочка Злата. Дівчинка має британське громадянство, а живе вона зараз в Сполучених Штатах Америки. Там зіркова спадкоємиця здобуває освіту і вчиться жити самостійним життям. Вона дуже творча і яскрава особистість.

Свій 17-й день народження 17 лютого Злата Мітчелл провела в Лос-Анджелесі. В своєму Інстаграм-блозі донька Фреймут показала фото в бежевій обтягуючій сукні з пишною укладкою з подругою на фоні нічного міста. За рахунок щільного фасону сукня акцентувала увагу на об’ємах дівчини, а ракурс і не дуже вдале освітлення дуже виділили живіт Злати.

Донька Ольги Фреймут в день свого 17-річчя показала неочікувано круглий живіт
Донька Ольги Фреймут в день свого 17-річчя показала неочікувано круглий живіт

Насправді Ольга Фреймут ще не готується ставати бабусею, це особливості фігури Злати, але вона вже доросла до відносин з хлопцями і навіть знайомила зіркову маму з коханим. Також у телеведучої є молодші діти від нинішнього чоловіка Володимира Локотко, дівчинка Євдокія і хлопчик Валерій.

 

Нагадаємо, Злата Мітчелл вчиться у приватній школі в Санта-Барбарі, активно веде свій Інстаграм і гідно реагує на хейт від користувачів Мережі. Також дочка Фреймут допомагає Україні, в своїй школі дівчинка влаштувала благодійний аукціон і зібрала 260 тисяч доларів на навчання українських дітей, які опинились в США через війну.

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.