У брюках-кльош і пальті оверсайз: Олена Зеленська вразила стильним образом на зустрічі з Байденом у Києві

Дружина Президента України Володимира Зеленського Олена обрала стриманий, але стильний образ для зустрічі з Президентом США, який 20 лютого з робочим візитом приїхав до України.

Перша леді грає дуже важливу роль в іміджі будь-якої країни. Дружина Президента має бути присутньою на всіх офіційних заходах і виглядати там бездоганно. Перша леді України Олена Зеленська із цим завданням справляється бездоганно. Вона має тонке почуття стилю і вміє підібрати водночас діловий та сучасний стиль.

Так, і на цей раз, коли в Україну з робочим візитом приїхав Президент США Джо Байден, Олена Зеленська вразила публіку розкішним образом. Перша леді України одягнула класичні чорні брюки-кльош, чорний гольф та чорне, коротке пальто вільного крою. З прикрас Олена обрала лише масивну брошку, яка прикрашала пальто на комірі. Волосся Зеленська зібрала у пучок і зробила легкий, денний макіяж.

 Олена Зеленська вразила стильним образом на зустрічі з Байденом у Києві
Олена Зеленська вразила стильним образом на зустрічі з Байденом у Києві

До слова, Президент України Володимир Зеленський для зустрічі з Байденом обрав звичний для себе одяг: брюки кольору хакі та чорний світшот з вишитим Гербом України. А ось сам Джо Байден був одягнений у класичний костюм з білою сорочкою, але обрав цікаву деталь: краватку у синю-жовту смужку. Саме цю краватку з кольорами українського прапору Джо Байден одягав, коли коли у грудні 2022 року приймав Президента України в Білому домі.

Олена Зеленська вразила стильним образом на зустрічі з Байденом у Києві
Олена Зеленська вразила стильним образом на зустрічі з Байденом у Києві

До слова, Олена Зеленська з початку повномасшабного вторгнення російської армії на територію України взяла на себе велику роль і робить від себе все можливе, аби пришвидшити нашу перемогу. Так, перша леді України налагоджує дипломатичні зв’язки з країнами-партнерами, які надають Україні фінансову і військову допомогу. Крім того, Зеленська регулярно дає інтерв’ю закордонним ЗМІ, висвітлюючи правду про злочинні дії російської армії на території України.

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.