Алла Мазур показала, в якому вигляді ходить молитися до церкви: асфальтова спідниця і стильний чорний гольф

Ведуча ТСН, українська журналістка Алла Мазур сходила в церкву і помолилась за майбутнє України. Зірка "плюсів" розчулила фанатів своїми словами до річниці війни.

Алла Мазур була в Києві 24 лютого 2022 року. Журналістка від’їхала в село до подруги подалі від міста, де лунали вибухи, а потім повернулась до роботи в новинах, щоб разом з колегами тримати інформаційний фронт.

Алла Мазур вразила позитивними змінами у своєму зовнішньому вигляді
Алла Мазур показала, в якому вигляді ходить молитися до церкви

Сьогодні 24 лютого 2023 року телеведуча поділилась емоціями про пережитий рік, в якому було все – сміливість, боротьба, незламний опір, відвага, невтомна праця, багато сліз і гордості, але в той же час болю і суму. Для Алли особисто цей рік став усвідомленням нездоланної сили українців і зараз кожний день в її житті присутня молитва:

За тих, хто в полоні, в окупації, хто під вогнем! В окопах на передовій. В містах і селах. В небі і на землі. І щоранку і щовечора думка: а як там наші, у своїх бліндажах?

, – написала Алла, прикріпивши світлину, на якій вона молиться в церкві, стоячи на колінах.

Мазур відмітила, що зараз у кожного українця нерви – це як натягнута струна, і навіть втрати невідомих людей – це особиста болюча втрата для кожного з нас. Коли намагаєшся усміхатись і ніби виходить, але в очах стоять сльози. Однак немає вибору і треба триматись, тому що не здаються українські захисники, дивлячись на яких точно знаєш, що перемога за нами попри все.

Наостанок Алла Мазур сказала, що молиться за кожного українця і кожного чекає додому, дякує ЗСУ та попросила їх повертатись живими.

Користувачі Мережі погодились з кожним словом Алли та відмітили, що вона особисто для багатьох символ мужності і незламності, адже змогла побороти рак і чесно про це розповісти.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.