Шикарні будинки і машини Тіни Кароль, Насті Каменських і Ані Лорак: знаменитості живуть на широку ногу

Зірки шоу-бізнесу живуть відповідно до свого зіркового статусу. Дивіться далі в матеріалі, як виглядають будинки і машини Тіни Кароль, Ані Лорак і Насті Каменських.

Тіна Кароль

Українська поп-діва Тіна Кароль має величезний особняк на території села Зазим’я в Київській області. Площа будинку 350 квадратних метрів, а також велика прибудинкова територія. Свою ділянку артистка розширила, встановивши паркан прямо біля дороги.

Як виглядає будинок Тіни Кароль під Києвом

Цей дім Тіна Кароль будувала разом зі своїм чоловіком Євгеном Огіром, який помер в 2013 році від онкологічного захворювання. Після його смерті зірка вирішила не продавати будинок, а довести справу до кінця.

Як виглядає будинок Тіни Кароль під Києвом

У Тіни є окрема кімната для нагород, спортзал, великий сад, декілька спалень, будиночок для персоналу, гараж на три авто. Кароль зберігає колекцію машин покійного чоловіка марки Subaru, а сама їздить на Range Rover за три мільйони гривень та з особистим водієм.

На чому їздить Тіна Кароль

Настя Каменських

Співачка Настя Каменських та її чоловік Потап живуть в розкішному будинку неподалік від Конча-Заспи поруч з сусідами Юрієм Горбуновим і Катею Осадчою. Їх двоповерховий особняк побудований в італійському стилі, на території є велика зона відпочинку, бассейн, на першому поверсі – їдальня, вітальня і кухня, на другому – велика спальня, ванна і гардеробна. За документами цей будинок належить Потапу.

Як виглядає будинок Потапа і Насті Каменських

Автомобіль Насті Каменських також не з дешевих. Вона кермує джипом Mercedes, який коштує 4 мільйона гривень.

На чому їздить Настя Каменських

Ані Лорак

Українська співачка-зрадниця Ані Лорак володіє нерухомістю в Україні і в росії, яка стала для неї будинком з 2014 року. Під москвою вона купила собі елітний особняк за 3 мільйони євро по сусідству з Анастасією Волочковою і Стасом Михайловим. В будинку три поверхи і величезна площа, масштаби розкоші вражають – всюди мармур, колони.

Будинок Ані Лорак у підмосков’ї

Автопарку Лорак також можна позаздрити. Найдорожчі машини з її колекції – Ferrari 612 Scaglietti и Maserati GranCabrio.

На чому їздить Ані Лорак