Скільки жінок було у Володимира Яглича до Антоніни Паперної: Світлана Ходченкова не одна у списку

Нинішній чоловік доньки Ольги Сумської Володимир Яглич ще той жінолюб. Вже у студентські роки підкорював серця найгарніших дівчат курсу. Тож список його коханих доволі довгий. Зупинимося на найгучніших романах актора.

Світлана Ходченкова

З першою дружиною Світланою Ходченковою Володя був знайомий задовго до одруження. Та іскорка кохання промайнула між колегами, коли грали пару на знімальному майданчику “Тихого московського дворика”.

Шлюб Яглича з Ходченковою протримався 5 років

Почали зустрічатися, а за 2 роки оформили стосунки. Цей шлюб тривав 5 років. Світлана звинуватила чоловіка у патологічних ревнощах. Він намагався контролювати кожен її крок, забороняв відверті знімання. Одним словом, був домашнім деспотом. Подейкують, що обоє не дотримувалися обітниць вірності. Існує ще й версія, буцімто Ходченкова набула більшої популярності, ніж Яглич, от він і бісився.

Анна Старшенбаум

Кохання з Ягличем ледь не довело Анну до суїциду

Заради накачаного мачо актриса навіть покинула благовірного. Але довго витримати характер коханого не змогла. Згодом казала, що це безпринципна й егоїстична людина, яка ледь не довела її до самогубства. Тож Анна повернулася до чоловіка, який вибачив їй цю маленьку жіночу слабкість.

Оксана Домніна

Заради Яглича фігуристка покинула чоловіка

Ще одну родина Яглич розбив під час участі у “Лєдніковому періоді” 2013 року. Оксана мала цивільного чоловіка Романа Костомарова й донечку, але не встояла перед чарами актора. Попервах усе було гаразд – знайомство з батьками Яглича і налагодження містків нового чоловіка з донечкою фігуристки. Та ідилія тривала недовго. Домніна повернулася до Костомарова, вони одружилися і навіть народили хлопчика.

Антоніна Паперна

З українкою, що на 7 років молодша за нього, Володимир познайомився під час спільної роботи над стрічкою “Привид”. Деякий час вони не афішували стосунків, та з 2015 року стали з’являтися на публіці разом. Донька Ольги Сумської подарувала коханому чоловіку двох дітей. Після поповнення родини Яглич придбав просторий заміський котедж. До речі, офіційної інформації про оформлення стосунків пари не надходило.

Схожі статті

Цей сніданок раз на тиждень готую обов’язково: тортилья з консервованою рибою + салат з грибами — на додачу

Девіз цього сніданку: "Максимально швидко, максимально смачно!" Пропонуємо вам дуже смачний рецепт зі звичайних продуктів для того, щоб зарядити свій організм енергією зранку й на весь день.

300 г м’ясного фаршу + лаваш: апетитні рулетики на сніданок, обід чи вечерю. Готую лише так, бо дуже смачно

Смачні рулетики з лаваша та м'яса дуже просто приготувати вдома. А для начинки можна взяти не лише м'ясний фарш, але й будь-які улюблені продукти.

Діти стали вчиться краще, щоб я частіше готувала цей десерт. А знайомі просять рецепт: простий торт “Пагорб”

Для приготування смачного десерту не обов'язково брати дорогі та складні продукти. Смаколик можна приготувати з найпростіших інгредієнтів. Сьогодні ми підготували рецепт шоколадного торта "Пагорб".