Привітав каблучкою за €2 тисячі: нова дівчина Вови Остапчука показала подарунок від коханого на 8 березня

Відомий український шоумен і телеведучий ніколи не жалкував грошей на подарунки для своїх коханих жінок. Нова дівчина Остапчука показала презент від чоловіка на 8 березня

Майже одразу після другого розлучення відомий український ведучий і шоумен Володимир Остапчук почав стосунки з 22-річною журналісткою з Києва Катериною Полтавською. Хоча офіційно ні знаменитість, ні його нова дівчина не коментують свого роману, на особистих сторінках у соціальній мережі Інстаграм вони часто діляться романтичними моментами та цікавими історіями про свої стосунки.

Так, наприклад, сьогодні, 8 березня, Катерина Полтавська показала, що їй у Жіночий день подарував її бойфренд Володимир Остапчук. В Інстаграм-історіях дівчина продемонструвала шикарний букет ніжно-рожевих тюльпанів та золоту обручку від відомого французького ювелірного дому Cartier. До слова, така прикраса коштує близько декількох тисяч євро.

Нова дівчина Вови Остапчука показала, що їй подарував у Міжнародний жіночий день бойфренд

Втім, на красивому букеті та симпатичній й вишуканій каблучці сюрпризи відомого українського шоумена не завершились. Свою кохану знаменитість розбудив смачним сніданком. Володимир Остапчук приготував для Катерини Полтавської яєчню та овочевий салат. Блогерка зазначила, що чоловік дуже старався, коли готував сніданок.

До слова, Володимир Остапчук постарався й приготував навіть десерт – вафлі він перемастив згущеним молоком та подав смаколик з нарізаною полуницею.

Нова кохана Остапчука Катерина Полтавська показала романтичний сніданок від коханого

Нагадаємо, що перші чутки про нові стосунки відомого українського шоумена з’явились наприкінці минулого року. Пізніше у мережі стало відомо, хто ж став обраницею зірки, а невдовзі Остапчук і Полтавська навіть з’їхались в одну квартиру.

22 лютого на особистих сторінках новоспеченої парочки у соціальній мережі Інстаграм з’явились неоднозначні Історії, зроблені у столичному паспортному сервісі. На фотографії можна було побачити напис “Готово”, а доповнили опубліковані кадри зірки підписом з зазначеною датою. Після цього шанувальники почали підозрювати, що вони одружились, а Катерина Полтавська тепер звертається до Остапчука як до чоловіка.