Ольга Сумська, Наталя Могилевська, Ірина Білик втратили найдорожче: мами зірок пішли у засвіти

Втрата найближчої людини – це дуже боляче. Зірок подібна доля теж не минає. Дізнаймося, як знаменитості пережили страшний день, коли не стало їхніх мам.

Ірина Білик

Співачка втратила маму 22 травня 2020 року. Ганни Яківни не стало у 72 роки. У цей день на сторінці зірки в Інстаграмі з’явився такий напис:

Прощай, люба матусю…

Мама Ірини Білик прожила 72 роки

За пів року до цього пішов з життя тато зірки через затяжну хворобу. Що спричинило смерть мами, Ірина не сповістила. Ганна Яківна була шеф-кухарем, працювала на телеканалі. Ще в січні Білик в інтерв’ю згадувала маму й казала, що жінка добре почувається.

Наталя Могилевська

Свою найріднішу людину Наталка втратила 31 липня 2008 року. Сім років поспіль Ніна Петрівна намагалася побороти тяжку хворобу – захворювання крові. Та не судилося… Жінці було всього 68 років.

Мама Наталі Могилевської пішла з життя на 69-му році

Після лікування у Німеччині стан мами Могилевської начебто покращився, але в останні пів року намітився рецидив. Наталя хотіла, щоб рідна людина була завжди поруч, придбала квартиру у своєму під’їзді і затіяла ремонт. Та жінка не встигла побачити нову оселю. Ніну Петрівну поховали поруч із чоловіком.

Ольга Сумська

Ганни Іванівни не стало на 4-ий день війни – 27 лютого 2022 року. Ольга й досі не може собі вибачити, що в останні миті була не поряд із найріднішою людиною. Це було неможливо через постійні бомбардування, комендантську годину, загрозу диверсійних груп.

Мами Ольги Сумської не стало на 4-ий день війни

26-го увечері актриса змогла додзвонитися до мами, розповіла про ракети, що залітають у столицю. Жінка не вірила в реальність почутого. Вона навіть заплакала вперше за багато років.

У тих обставинах, що склалися, в останню путь заслужену артистку України на Байкове кладовище проводжали лише донька Ольга, її чоловік Віталій Борисюк й онука Анна. Після того, як тіло забрали з моргу на Оранжерейній, у телевежу поцілила ракета, й там повибивало вікна.

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.