Родимка як у Мерілін Монро: Ані Лорак і Марічка Падалко гордо носять, а Ольга Сумська видалила

Родимки є у кожної людини. Дехто вірить, що родимки на тілі можуть вказувати на певні схильності і риси характеру. Цікаво, що у деяких відомих людей можна відмітити однакове розташування родимок на обличчі.

Існує теорія, що родимки на тілі людини розташовані зовсім не випадково. Вони можуть вказувати на деякі риси характеру у людини.

Часто родимки видаляють хірургічним методом, адже вони можуть заважати або просто не подобатись людині.  Втім, буває й таке, що родимка додає людині якусь загадковість і особливість. Так, про родимку над губою, як у легендарної  Мерілін Монро мріють багато дівчат.

Мерілін Монро і її легендарна родимка
Мерілін Монро і її легендарна родимка

Цікаво, що за теорією родимка над губою вказує на те, що людина дуже комунікабельна, вміє знайти підхід до інших. До такої людини всі тягнуться, так як у неї легкий характер. Людині з родимкою над губою легко досягнути популярності, адже публіка в неї просто закохується.

Щодо Мерелін Монро, то ця теорія повністю виправдовується.

Варто відзначити, що і серед зірок українського шоу-бізнесу теж є багато володарок родимок над губою.

Так, у Ані Лорак є дві симетричні родимки справа під губою. Вони настільки ідеально розташовані, наче намальовані. Родимки стали певною родзинкою в образі співачки.

Зірки, які мають особливу родимку над губою: Ані Лорак
Зірки, які мають особливу родимку над губою: Ані Лорак

У відомої української ведучої Марії Падалко не така естетична родимка над губою, як у Ані Лорак, але все ж їй пасує. Так, у ведучої ТСН досить крупна родимка зліва над губою.

Зірки, які мають особливу родимку над губою: Марічка Падалко
Зірки, які мають особливу родимку над губою: Марічка Падалко

Українська акторка Ольга Сумська теж мала родимку зліва над губою. Вона багато років “прикрашала” обличчя Ольги. Втім, у 2020 році акторка вирішила видалити родимку.

Ольга Сумська до та після пластики
Зірки, які мають особливу родимку над губою: Ольга Сумська

Сама Сумська зізнається, що за останні роки родимка почала рости і в якийсь момент почала їй заважати. Саме тому вона і вирішила позбутися своєї особливості.

Популярне

Схожі статті

Українці запам’ятали її дівчинкою з боб-каре: як зараз виглядає 22-річна Еліна Іващенко з шоу “Голос. Діти”

Еліна Іващенко, співачка та колишня учасниця шоу "Голос. Діти", після участі у проєкті сильно змінилась. Показуємо, як зараз виглядає знаменитість.

Перескочила з 52 розміру на 44-й: салат французьких циган. Такі інгредієнти, що можна їсти навіть на ніч

Всього з трьох основних інгредієнтів виходить дуже смачний, свіжий та соковитий салат. Крім того, він дуже легкий і точно не нашкодить вашій фігурі.

Син виріс точною копією Жанни Фріске: Дмитро Шепелєв вийшов у світ з двома синами і нерідною донькою

Вдівець Жанни Фріске Дмитро Шепелєв вперше за довгий час з'явився на публіці з синами та падчеркою. 10-річний син Фріске Платон дуже схожий на свою зіркову маму.