Не українська красуня: при вигляді дружини-іноземки Андрія Шевченка у вас відніме дар мови

Легендарний український футболіст Андрій Шевченко вже 18 років щасливий у шлюбі з американською моделлю польського походження Крістен Пазік. Як вона виглядає – далі в матеріалі.

Андрій Шевченко – один із найвідоміших спортсменів України. Однак в цій статті мова піде не про кар’єру футболіста, а його особисте життя.

Андрій Шевченко – зразковий чоловік і багатодітний турботливий татко. Одружився спортсмен у 2004 році на американській моделі родом із Польщі Крістен Пазік.

Він – володар “Золотого м’яча”, найкращий бомбардир в історії української футбольної збірної та один із найрезультативніших гравців Ліги чемпіонів. Вона – улюблениця фотокамер та відома американська світська левиця. Дві людини із різних світів зустрілися, покохали один одного і змогли створити міцний союз, який пройшов перевірку часом.

Як виглядає дружина футболіста Андрія Шевченка, яка народила йому чотирьох синів

Андрій і Крістен познайомилися на вечірці відомого дизайнера Джорджіо Армані і вже через 2 роки зіграли весілля у Вашингтоні.

Андрій і Крістей виховують чотирьох дітей: син Джордан (18 років), син Крістіан (16 років), син Олександр (10 років), син Райдер-Габріель (8 років).

Як виглядають дружина і діти Андрія Шевченка

Андрій Шевченко з сім’єю вже 15 років живуть у Лондоні. Там діти ходять до школи, старші вже навчаються у вищих навчальних закладах. А другий син Шевченка Крістіан  займається футболом в академії лондонського “Челсі”.

Як виглядають дружина і діти Андрія Шевченка

Хоч Андрій Шевченко на постійній основі живе у Лондоні, він часто приїжджає в Україну. Тут у нього є й власна нерухомість. Спортсмен запевняє, що його дружина і діти часто навідують його Батьківщину. Відомо, що у Лондоні сім’я Шевченка живе у просторому особняку, а ось в Україні у них є квартира в Києві.