Всі пластичні операції Ані Лорак: що в собі змінила співачка і як вона виглядала до перевтілення (Фото)

Відома співачка Ані Лорак за останні декілька років змінилася до невпізнання. Артистка, відчувши, що молодість вже позаду, почала захоплюватися пластичними операціями.

Ані Лорак завжди була симпатичною жінкою з гарними природними даними. Втім, краса не вічна і з роками вона починає гаснути. Коли Ані Лорак почала відчувати, що її молодість проходить, вона почала удосконалювати свою зовнішність у пластичних хірургів. Зараз 44-річна Лорак зовсім не схожа на саму себе. Що саме в собі змінила Ані Лорак?

Підтяжка брів

Декілька років назад Ані Лорак зробила операцію по підтяжці брів. Це дозволило припідняти брови, прибрати нависше віко, а також змінити розріз очей.

Всі пластичні операції Ані Лорак: підтяжка брів
Всі пластичні операції Ані Лорак: підтяжка брів

Збільшення губ

Спочатку Ані Лорак вирішила прибрати асиметрію верхньої губи за допомогою ін’єкції гіалуронової кислоти.  Втім, на цьому зірка не зупинилася і зробила свої губи пухкішими і об’ємними.

Всі пластичні операції Ані Лорак: збільшення губ
Всі пластичні операції Ані Лорак: збільшення губ

Ринопластика

Невеличку операцію на носі Ані Лорак зробила давно. Від природи у неї був не зовсім акуратний кінчик носа, що вона і змінила.

Всі пластичні операції Ані Лорак: ринопластика
Всі пластичні операції Ані Лорак: ринопластика

Збільшення бюсту

Ані Лорак ніколи не була “плоскою”. Вона мала акуратний бюст, який гармонійно виглядав з її фігурою. Втім, співачка вирішила збільшити свої форми і це не помітити важко. Зараз Лорак володіє як мінімум четвертим розміром.

Всі пластичні операції Ані Лорак: збільшення бюсту
Всі пластичні операції Ані Лорак: збільшення бюсту

Крім серйозних пластичних операцій Ані Лорак робить безліч косметологічних процедур, зокрема підтяжку обличчя.

Нагадаємо, 44-річна Ані Лорак зараз щаслива у нових стосунках. Нещодавно співачка вперше після розлучення з Муратом Налчаджиоглу представила публіці свого нового коханого. Ним виявився іноземець на ім’я Ісаак, який позиціонує себе, як майстра медитацій.

Ані Лорак похизувалася розкішною обручкою – новий коханий зробив пропозицію
Ані Лорак з новим коханим Ісааком

Він якраз і був тренером Ані Лорак, саме так починалися їхні стосунки. Співачка зараз запевняє, що дуже щаслива у нових стосунках.

Схожі статті

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.

Жодне свято не обходиться без цього рулету: у м’ясний фарш загортаю оригінальну начинку. Це мега смачно!

М'ясний рулет зі шпинатом – смачна та ситна страва, яка прикрасить будь-який святковий стіл. Ця закуска вийде нереально апетитною. Спробуйте!