Зірки з Вінничини Віктор Бронюк, Павло Зібров, Оля Полякова: непростий шлях до успіху і всенародної любові

Вінничина багата на таланти. Саме там народилися народний артист Павло Зібров, лідер гурту ТіК Віктор Бронюк і суперблондинка всіх часів Оля Полякова.

Павло Зібров

Народний артист України народився в Немирівському районі на Вінниччині. Зростав у селі Червоному. Тато співака – болгарин, а мама – українка. Батьки були дуже музикальними. Мама-вчителька грала на гітарі, татусь підігрував дружині на балалайці, старший брат Володя розтягував міхи баяна. Маленькому Павлику довіряли бубон і свистульки.

Куточок Павла Зіброва у музеї Немирова

Мешканці Немирова вшанували талановитого земляка експозицією в музеї. Павлу мистецький куточок на його честь зі здобутками й історією його життя припав до вподоби.

Оля Полякова

Зірка народилася у Вінниці в родині дипломата і лікарки-педіатра. Дівчина навчалася в музичній школі. У дитинстві Оля кілька разів знімалася у кіножурналі “Єралаш”. Продовжила навчання в музучилищі обласного центру, опановуючи хорове диригування. Отримала червоний диплом.

Оля Полякова народилася у Вінниці в родині дипломата

Є в арсеналі співачки ще й диплом від Поплавського. От тільки шлях на вершину шоубізнесу виявився доволі тернистим. Полякова практично розорила чоловіка, який виділяв кошти на кліпи коханої дружини, але безрезультатно, тому змінила кілька продюсерів. Довгоочікувана слава знайшла знаменитість у 30 років, коли вона перетворилася на блондинку, вбралася в кокошник і заспівала пісню “Шльопки”.

Віктор Бронюк

Далеко не відразу здобув популярність і уродженець Хмільницького району Вінницької області. Довгий час Віктор, маючи вищу педагогічну освіту, працював у мерії обласного центру.

Віктор Бронюк почав співати не відразу

Бронюку минуло 26 років, коли він задумав створення гурту “Тверезість і Культура”. Коли в місті відбувся концерт “Таліта Кум”, ТіК виступив у гурту на розігріві і порвав зал. Відтоді Віктор залишив чиновницьку роботу й занурився у світ музики по-справжньому.

Схожі статті

Можна готувати хоч кожен день: 5 смачних салатів молодої капусти. Весінні рецепти, які я розтягую до осені

Настала весна, час легкості та схуднення. У цю пору року завжди хочеться чогось простого. Сьогодні ми підготували добірку з 5 рецептів салатів із молодою капустою, які забезпечать сонячний настрій.

Чоловік після роботи летить додому, коли готую цю вечерю за 35 грн: рецепт, який підкорив моїх 3-х чоловіків

Як можна максимально заощадити в приготуванні вечері? Можна використовувати молоді кабачки та сковороду. Страва виходить недорогою, але дуже смачною. Саме такий рецепт ми сьогодні й підготували.

Беру йогурт і заморожену вишню. Нереально смачний пиріг “6 склянок”: готувала одразу два, але виявилося мало

Пиріг "6 склянок" настільки простий у виконанні й при цьому смачний, що його захочеться випікати знову й знову. Замість заморожених вишень можна брати будь-які інші ягоди.