Як виглядає і чим займається титулована красуня Олександра Кучеренко: чекає чоловіка Діму Комарова з мандрів

Відомий мандрівник Дмитро Комаров довго приховував стосунки з Олександрою Кучеренко, тож новина про одруження пари у 2019 році наробила чимало шереху. Та й після весілля "Міс Україна-2016" залишається у тіні свого зіркового чоловіка, хоча прихильникам програми "Світ навиворіт" хочеться дізнатися якомога більше про благовірну ведучого.

26-річна Саша родом із Дніпра. Закінчила спочатку музичну школу, а згодом – школу телеведучих. Коли навчалася в Київському університеті Шевченка, здобула перемогу на конкурсі краси. Саме там і побачила вперше легенду каналу “1+1”. Комаров сидів у суддівському кріслі.

Олександра Кучеренко не лише красуня, але й розумниця

Вони почали зустрічатися, а за рік разом взяли участь у конкурсі “Танці з зірками”. З партнером Олександрі не поталанило. Діма незграбно топтався по паркету і не міг вивчити жодного танцювального руху. Але глядачі весь час рятували пару, рятуючи від доволі низьких оцінок суддів. Тож у сьомому ефірі Комаров з партнеркою самі відмовилися від подальшої участі.

Олександра Кучеренко і Дмитро Комаров таємно розписалися

Тоді нікому й на думку не спало, що Кучеренко з Комаровим є парою. Оскільки доводилося шифруватися й навіть на відпочинок летіти різними літаками, вони ледь не посварилися. Та коли витримали весь цей треш, усвідомили – тепер їх не ніщо не може розлучити.

Дружина мандрівнику дісталася з різносторонніми інтересами. Олександра й плаванням залюбки займається, й танцює, й подорожувати обожнює. На каналі ICTV титулована красуня була ведучою програми “Зоряний спорт”. Потім проводила прямі ефіри в “Факти.Спорт”. Далі пройшла кастинг на ведучу передматчевих студій у MEGOGO.

Дмитро є затятим футбольним фанатом, тож неймовірно радіє, коли його дружина веде матчі Ліги Чемпіонів. Саша своєю чергою теж підтримує благовірного в його роботі. Зокрема, звернулася до підписників з проханням обов’язково переглянути документальний фільм Комарова “Рік”, де Дмитро цього разу мандрував не екзотичними країнами, а відвідував передову і щойно звільнені від ворога українські міста.

Схожі статті

Величезний лайк цій вечері 2 в 1: куряча печінка з оригінально запеченою картоплею. Готую для всієї родини

Кулінари стверджують, що страва з печінкою, приготована за цим рецептом, має повне право називатися теплим салатом, а картопля, запечена у такий спосіб — це повноцінний гарнір.

Розкішний трюфельний торт без коржів: замішала і відправила в духовку – все просто! Моя вдала імпровізація

Пропонуємо ідеальний трюфельний торт без заморочок, який буде до вподоби всім поціновувачам шоколаду. Такий десерт чудово пасуватиме для сімейного чаювання.

Василь Вірастюк пригадав, як зрадив колишню та зізнався, якими є його нові стосунки: у подробицях і деталях

Василь Вірастюк, стронгмен та народний депутат нещодавно викликав хвилю обговорень серед шанувальників, поділившись відвертою інформацією про своє особисте життя.