Вагітна Джамала показала кадри зі своїм старшим сином: незадовго до того, як у нього народиться молодший брат

Відома українська співачка мило привітала свого старшого сина з днем народження. На честь свята знаменитість показала архівні кадри новонародженого й вже підрослого малюка

Сьогодні, 27 березня, свій день народження святкує старший син відомої української співачки Джамали. Знаменитість з нагоди сімейного свята поділилась з шанувальниками милим відео, в якому продемонструвала спогади про свою першу вагітність, народження малюка та те, як її син зростав. В описі до нової публікації зірка залишила щемливе звернення до Еміра-Рахмана.

На особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм знаменитість зізналась, що сьогодні розуміє: свого сина вона любила завжди, навіть задовго до його появи. Крім того, Джамала висловилась, що вона не встигла навіть кліпнути, коли Еміру-Рахману виповнилось п’ять років.

Джамала показала милі кадри зі своїм 5-річним сином Еміром-Рахманом

Знаменитість зазначила, що монтуючи відео, яке опублікувала у своєму блозі, вона знайшла настільки багато відео та фото з сином, що ледве вмістила їх у 5 хвилин.

“Коли ти народився, зрозуміла як виглядає абсолютна любов! І не уявляю своє життя без тебе. Якщо б в мене запитали, як виглядає 100% щастя – я би показала це відео. Спочатку в мене було 10 годин спогадів у цих відео. Тоді година, яку я ледь зібрала в 5 хвилин”, – зазначила Джамала.

Відома українська співачка усвідомила, що “винна” своєму синові останній рік. За словами артистки, їй дуже шкода, що в житті Еміра-Рахмана останнім часом її було дуже мало. Втім, звертаючись до своєї дитини, зірка наголосила на тому, про що її син стовідсотково знає й сам: Джамала б понад усе хотіла набагато більше бути поруч з Еміром-Рахманом.

Джамала показала милі архівні кадри зі своїм сином

Знаменитість також зазначила, що син завжди надихав її. Джамала зазначила, що його усмішка мотивує її до нових звершень. Ба більш, що б не робила знаменитість та де б не була, у голові завжди є образ її сина. У підсумку артистка зазначила, що вона хоче, аби її син, як і мільйони інших дітей, які, на жаль, вже знають значення слова “війна”, були щасливими.

Нагадаємо, що старшого сина відома українська співачка народила 27 березня 2018 року, а вже невдовзі в Еміра-Рахмана з’явився молодший брат. 19 червня 2020 року знаменитість стала мамою вдруге – на світ з’явився Селім-Гірай.