Обімлієте, побачивши Аллу Пугачову в мікрошортах з немовлятами на руках: знову мама (ФОТО)

Гуморист і шоумен Максим Галкін поділився у своєму Інстаграм-блозі архівними знімками, які змилували Мережу. На фото Алла Борисівна тримала на руках ще зовсім маленьких Лізу і Гаррі Галкіних.

Максим Галкін і Алла Пугачова – одна з найобговорюваніших пар шоу-бізнесу. Вони дійсно унікальна пара. Незважаючи на величезну різницю у віці, Максим і Алла Борисівна вже 20 років живуть душа в душу і транслюють любов та взаємоповагу один до одного.

Максим Галкін і Алла Пугачова

18 вересня 2013 року Максим Галкін і Алла Пугачова стали батьками. За допомогою суррогатного материнства на світ з’явилися двійнята Ліза та Гаррі. Зараз дітям вже 9 років і вони справжні улюблені публіки. Ліза і Гаррі ростуть дуже талановитими і харизматичними дітьми. Максим Галікн часто публікує фото та відео дітей в своєму Інстаграм-блозі.

Алла Пугачова та Максим Галкін зі своїми дітьми

Цікаво, що декілька років Пугачова з Галкін не показували малюків на публіку, тож прихильники артистів і не бачили Лізу та Гаррі до трьох років. Втім, нещодавно шоумен вирішив поділитися архівними світлинами зі своїми прихильниками і показав, якими були двійнята, коли їм не було і року.

Так, Галкін опублікував 2 фото: на першому знімку Пугачова тримає на руках маленьку Лізу, а на другому – маленького Гаррі.

Максим Галкін показав розквітлу Аллу Пугачову з немовлям на руках

Варто відзначити, що сама Алла Борисівна на фото просто сяє від щастя. Материнство додало їй сил та життєвої енергії і вона наче і сама помолоділа.

Ось, які були ботуси, любимки. Зараз майже дорослі

, – підписав фото Максим Галкін.

Користувачі Мережі захопились архівними знімками і написали купу компліментів зірковій родині.

Ось, що пишуть коментатори:

  • “Чудові дітки і дружина красуня. Щастя вам”;
  • “Алла Борисівна світиться від щастя. Бережіть сім’ю, бережіть дітей і Аллу. Вона у вас одна”;
  • “Алла Борисівна така красива. Повезло вам, Максим”;
  • “Поряд з вами Алла Борисівна нарешті тала щасливою”.

Варто відзначити, що 9-річні Ліза і Гаррі дуже розумні і талановиті батьки. Тут справа не лише у генах, а і у докладеній праці. Так, двійнята з раннього віку вчать іноземні мови, займаються вокалом, грою на музичних інструментах, танцями та акторською майстерністю.