Лаповуха дівчинка з “Єралашу” з кумедними хвостиками вийшла заміж і народила: чоловік старший на 16 років

Відома російська актриса Анна Цуканова отримала популярність в дитинстві, ставши героїнею кіножурналу "Єралаш". З того часу вона дуже змінилася і виглядає зовсім інакше.

Анна Цуканова – російська актриса і телеведуча. Перша слава прийшла до неї ще в дитячому віці. Вона потрапила в “Єралаш” самостійно, на відміну від багатьох інших дітей-акторів, яких привели в кіно зіркові родичі. Майбутня зірка вмовила маму зайти на кіностудію та просто зачарувала художнього керівника дитячого кіножурналу Бориса Грачевського. В результаті семирічна Цуканова втілила на екрані образ дівчиська-хуліганки з довгими косичками. Вона з’явилась у 17 випусках “Єралашу” і це дало їй розуміння, що вона точно хоче пов’язати своє життя з акторством.

Лаповуха дівчинка з Єралашу з кумедними хвостиками вийшла заміж і народила
Лаповуха дівчинка з Єралашу з кумедними хвостиками вийшла заміж і народила

Талановиту дівчинку запрошували грати в багатьох художніх фільмах. Зараз Анні Цукановій 33 роки, в її фільмографії порядку семидесяти кіноробіт, до вибору яких вона підходить дуже відповідально. Для неї краще знятись в короткометражці за символічну винагороду, ніж в комерційно привабливому, але не цікавому для неї фільмі.

Лаповуха дівчинка з Єралашу з кумедними хвостиками вийшла заміж і народила

З роками актриса позбавилась від звичного для глядачів та свого можна сказати фармового іміджу бешкетунки і сьогодні вона більше схожа на фатальну красуню. Зі своїм майбутнім чоловіком, кінорежисером Олександром Коттом, який старший на 16 років, Ані познайомилась в 7-річному віці – саме він знімав перший в її кар’єрі сюжет “Єралашу”. Пізніше вони пересікались на зйомках різних фільмів.

Анна Цуканова вийшла замыж
Анна Цуканова вийшла заміж

Цукановій була необхідна підтримка старшого чоловіка, тому що вона росла без батька. Вона часто питала у Олександра поради, думку про її гру, саме режисер підказував дівчині, який репертуар вибрати для вступу в театральний, як краще показати себе на екзамені. А пізніше Анна і Олександр почали жити в цивільному шлюбі. 18-річною Цуканова завагітніла і у 2008 році у них народився син Михайло.

Лаповуха дівчинка з Єралашу з кумедними хвостиками вийшла заміж і народила

Через 10 років актриса вдруге стала мамою і народила дівчинку Лею, ім’я для дочки молоді батьки підбирали цілий місяць. Тільки в 2019 році Котт і Цуканова офіційно стали чоловіком та дружиною.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.