Лаповуха дівчинка з “Єралашу” з кумедними хвостиками вийшла заміж і народила: чоловік старший на 16 років

Відома російська актриса Анна Цуканова отримала популярність в дитинстві, ставши героїнею кіножурналу "Єралаш". З того часу вона дуже змінилася і виглядає зовсім інакше.

Анна Цуканова – російська актриса і телеведуча. Перша слава прийшла до неї ще в дитячому віці. Вона потрапила в “Єралаш” самостійно, на відміну від багатьох інших дітей-акторів, яких привели в кіно зіркові родичі. Майбутня зірка вмовила маму зайти на кіностудію та просто зачарувала художнього керівника дитячого кіножурналу Бориса Грачевського. В результаті семирічна Цуканова втілила на екрані образ дівчиська-хуліганки з довгими косичками. Вона з’явилась у 17 випусках “Єралашу” і це дало їй розуміння, що вона точно хоче пов’язати своє життя з акторством.

Лаповуха дівчинка з Єралашу з кумедними хвостиками вийшла заміж і народила

Талановиту дівчинку запрошували грати в багатьох художніх фільмах. Зараз Анні Цукановій 33 роки, в її фільмографії порядку семидесяти кіноробіт, до вибору яких вона підходить дуже відповідально. Для неї краще знятись в короткометражці за символічну винагороду, ніж в комерційно привабливому, але не цікавому для неї фільмі.

Лаповуха дівчинка з Єралашу з кумедними хвостиками вийшла заміж і народила

З роками актриса позбавилась від звичного для глядачів та свого можна сказати фармового іміджу бешкетунки і сьогодні вона більше схожа на фатальну красуню. Зі своїм майбутнім чоловіком, кінорежисером Олександром Коттом, який старший на 16 років, Ані познайомилась в 7-річному віці – саме він знімав перший в її кар’єрі сюжет “Єралашу”. Пізніше вони пересікались на зйомках різних фільмів.

Анна Цуканова вийшла заміж

Цукановій була необхідна підтримка старшого чоловіка, тому що вона росла без батька. Вона часто питала у Олександра поради, думку про її гру, саме режисер підказував дівчині, який репертуар вибрати для вступу в театральний, як краще показати себе на екзамені. А пізніше Анна і Олександр почали жити в цивільному шлюбі. 18-річною Цуканова завагітніла і у 2008 році у них народився син Михайло.

Лаповуха дівчинка з Єралашу з кумедними хвостиками вийшла заміж і народила

Через 10 років актриса вдруге стала мамою і народила дівчинку Лею, ім’я для дочки молоді батьки підбирали цілий місяць. Тільки в 2019 році Котт і Цуканова офіційно стали чоловіком та дружиною.