16 років потому: як зараз виглядає Лєна Полєно з серіалу “Щасливі разом” і куди зникла Юлія Захарова

Фанати серіалу "Щасливі разом" пам'ятають сусідку Гєни і Даші Букіних - Лєну Полєно. Дізнайтеся, що стало з актрисою та як вона зараз виглядає.

Російська актриса Юлія Захарова прославилася завдяки ролі ексцентричної Лєни Полєно в комедійному серіалі “Щасливі разом”. Вона була першою з акторів, кого затвердили в проект.

На проби Захарова потрапила випадково, коли почула від колег про кастинг в адаптацію відомого американського ситкому. Це міг бути старт її успішної телевізійної кар’єри, але її життя склалося зовсім інакше.

Як зараз виглядає Лєна Полєно з серіалу Щасливі разом
Як зараз виглядає Лєна Полєно з серіалу Щасливі разом

На відміну від своєї ексцентричної та владної героїні артистка є дуже скромною людиною. Популярний серіал став головним проектом в її фільмографії. Вже давно вона не з’являється на екранах, весь свій час знаменитість проводить в театрі, гастролює з постановками, щоб підтримувати популярність.

Образ життя Захарової скромний, вона живе в невеликому заміському будинку, любить гуляти з собакою і займатися садом. Все більше Захарова ходить по різних ток-шоу.

Не пощастило Юлії і в особистому житті. В студентські роки вона зустрічалася з чоловіком Ксенії Собчак Костянтином Богомоловим, але через 6 років їх відносини азкінчилися. Після цього актриса зав’язала роман з музикантом Олександром Дороніним, який як виявилося пізніше піднімав на неї руку.

Сьогодні Захарова зустрічаються з фотографом Олексієм Новгородським і стверджує, що нарешті щаслива.

Як зараз виглядає Лєна Полєно з серіалу Щасливі разом
Як зараз виглядає Лєна Полєно з серіалу Щасливі разом

Як відмічають користувачі Мережі, впізнати ту саму Лєну Полєно в Юлії Захаровій вже важко. Роки помітно сказалися на її зовнішності. Зірка серіалу “Щасливі разом” набрала зайві кілограми, відростила волосся, яке частіше збирає в хвіст, її погляд змарнів.

Популярне

Схожі статті

Домашні випрошують щодня, діти навіть у школу тягають: рецепт шоколадних млинців. Можна навіть із малюнком

Млинці - проста і смачна, але все ж звична всім страва. Що вийде, якщо додати в них креативу? Сьогодні ми підготували незвичайний рецепт шоколадних млинців, які сподобаються як дорослим, так і дітям.

Забула про деруни: ці оладки з цвітної капусти готую всі 7 днів на тиждень. Сусідка благає дати рецепт

Неймовірно ніжні оладки з капусти сподобаються абсолютно всім. Смакувати їх можна гарячими, але й холодними також добре, особливо зі сметаною.

Могла б стати Міс Всесвіт! Ангельська зовнішність єдиної онучки Софії Ротару вразила користувачів Мережі

Відома українська співачка Софія Ротару має одного сина, який подарував їй двох онуків. Молодша донька Руслана Євдокименка могла б стати справжньою Міс Всесвіт!