Як з батька списали: обімлієте, побачивши 11-річну доньку Мурата Налчаджиоглу. Від мами Ані Лорак в ній нічого

Турецький бізнесмен Мурат Налчаджиоглу в шлюбі зі співачкою Ані Лорак став батьком. Їх дочка Софія виросла повною копією екс-чоловіка зірки.

В 2011 році Ані Лорак народила дівчинку Софію від чоловіка Мурата Налчаджиоглу, який з 2019 року є для неї з колишнім. Зіркові батьки не змогли триматися разом навіть заради дитини, розлучились вони через зради Мурата, про які співачка дізналась від папараці.

Після розлучення Софія залишилася жити з мамою, але багато часу проводить з батьком, його новою нареченою і падчеркою. На зимові канікули 2023 Налчаджиоглу возив їх разом на відпочинок.

Ви ахнете від вигляду доньки Мурата Налчаджиоглу і Ані Лорак

Як і зіркова мама, донька Лорак і Мурата росте артистичною дівчинкою, яка не боїться уваги і сцени. З віком починає все більше експериментувати із зовнішністю. Зараз Софія має стрижку боб-каре з пофарбованими у білий колір передніми пасмами. Її натуральний колір – темний, як у батька.

Користувачі Мережі часто сперечаються з приводу зовнішності Софії Налчаджиоглу, більшість вважає, що вона повністю пішла в Мурата. У дівчинки переважають східні риси обличчя – темне волосся, густі брови, смаглява шкіра.

Єдина дочка Ані Лорак від Мурата Налчаджиоглу росте справжньою турчанкою

В цьому році дочці Ані Лорак і Мурата Налчаджиоглу виповниться 12, але вона вже давно відвідує салони краси як мама, а в гардеробі дівчинки переважають речі відомих та недешевих світових брендів.

Софія вже намагається співати. Нещодавно співачка виклала в Мережу відео, на якому разом зі спадкоємицею заспівала свою нову пісню “Рядом, но не вместе”. Дівчинка старанно тягнула ноти і навіть змогла повторити манеру виконання Лорак.

Нагадаємо, зі своєю дочкою від Мурата Налчаджиоглу Ані Лорак живе в росії, в той час як її колишній чоловік через власну косметичну компанію допомагає українським захисникам. Артистка виявилася зрадницею і зайняла позицію “поза політикою”. Здобувши славу і популярність в Україні, з 2014 року Лорак виступає для російської публіки і продовжує дружити з Кіркоровим та Лазарєвим, які підтримали війну.