Виходить заміж за Кацуріна? Надя Дорофєєва похизувалася розкішною обручкою на безіменному пальці (Фото)

Відома українська співачка Надя Дорофєєва, яка нещодавно розлучилася з Володимиром Дантесом після 7 років шлюбу, похизувалася обручкою. Невже Дорофєєва виходить заміж вдруге?

Особисте життя Наді Дорофєєвої останній рік активно обговорюють ЗМІ і фоловери в Мережі. В березні 2022 року співачка заявила, що розлучається зі своїм чоловіком Володимиром Дантесом після 7 років шлюбу. Офіційною причиною розлучення було те, що між подружжям начебто зникли почуття і пройшло кохання. Втім, насправді все набагато закрученіше: Дорофєєва просто покинула Дантеса заради іншого чоловіка, а саме Михайла Кацуріна, який був їхнім другом сім’ї. Таким чином Дорофєєва не лише зрадила Дантесу, а й увела чоловіка з сім’ї, адже Кацурін теж був одружений та виховував з дружиною двох дітей. Кацуріни почали процес розлучення в той же час, як і Дорофєєва з Дантесом.

Надя Дорофєєва і Вова Дантес розлучились майже в один час з Кацуріними

Звісно, після цієї скандальної історії публіка засудила Дорофєєву. Саме тому співачка не дала жодного інтерв’ю на тему розлучення і вкрай рідко показує подробиці свого особистого життя в Інстаграм-блозі.

Втім, нещодавно співачка оприлюднила фото, яке викликало у її прихильників запитання. Так, Надя сфотографувала свою праву руку на безіменному пальці якої сяяла розкішна обручка. Підписники відразу почали писати в коментарях про обручку і весілля, втім Дорофєєва ігнорувала ці питання. При цьому дехто вважає, що це не обручка, а просто кільце, яке Надя чомусь одягнула на безіменний палець.

Надя Дорофєєва похизувалася розкішною обручкою на безіменному пальці

Нагадаємо, за іронією долі колишній чоловік Дорофєєвої Володимир Дантес почав будувати стосунки з колишньою дружиною Кацуріна Дашею. В результаті вийшло, що дві сімейні пари просто обміняли партнерами. Зараз Дантес і Кацуріна разом виховують дітей Даші від першого шлюбу. Володимир запевняє, що з Дорофєєвою не хотів мати спільних дітей, а тепер, примірявши роль батька, він зрозумів, що “діти – це круто”. Після розлучення Кацуріних діти залишились жити з мамою. При цьому Михайло часто проводить час з сином та донькою і забирає їх інколи до себе. Тож і Надя Дорофєєва теж долучається до виховання малюків.