Як виглядає особняк Пугачової і Галкіна в Ізраїлі: проміняли 6-поверховий замок на сучасний будинок

Зіркове подружжя Алла Пугачова і Максим Галкін з двома дітьми вже більше року живуть в Ізраїлі. Як виглядає їхній будинок, дивіться далі в матеріалі.

Зіркове подружжя Алла Пугачова і Максим Галкін виїхали з росії в Ізраїль ще в лютому 2022 року. Вони висловилися проти війни та підтримали Україну, тож в росії вони стали непроханими гостями. Варто відзначити, що Максима Галкіна навіть визнали в рф іноземним агентом. Начебто, він отримує кошти від України, за те, що виступає проти війни. Гуморист посміявся зі свого нового звання і запевнив, що його совість не продається.

Як виглядає особняк Пугачової і Галкіна в Ізраїлі

Визнання Галкіна іноагентом стало для нього і Алли Борисівни останньою краплею. Вони вирішили розірвати всі зв’язки з росією. Так, відомо, що Пугачова за останній рік позакривала всі свої діючі бізнеси на території рф, а також виставила на продаж свій легендарний замок.

Зараз Алла Борисівна і Максим Галікн живуть в Ізраїлі, а їхні діти там ходять до школи. Зіркове подружжя поселилось у красивому триповерховому будинку з панорамними вікнами та басейном. Будинок знаходиться у містечку Кесарія, яке вважається елітним. Фото особняка Пугачової зовні вже давно розлетілись по Мережі. Ось, як він виглядає:

Як виглядає особняк Пугачової і Галкіна в Ізраїлі

А нещодавно Пугачова у своєму Інстаграм-блозі опублікувала відео зі свого ізраїльського будинку, де можна розгледіти інтер’єр. У кадрі Ліза та Гаррі Галкіни разом з іншими дітьми запально танцювали.

На відео видно, що у будинку є простора вітальня, виконана у світлих кольорах. Ремонт виконаний у сучасному стилі. Серед меблів можна розгледіти сірий диван, крісла, великий обідній стіл, а в кутку кімнати стоїть великий, білий рояль.

Нагадаємо, у росії Алла Пугачова і Максим Галкін жили у справжньому замку в селищі Грязь. Дім має 6 поверхів та 20 кімнат, басейн, зимовий сад, спортивний зал, кінотеатр, ліфт та багато інших незвичайних кімнат. В замку знаходиться багато антикварної мебелі, цінних квартир та інших предметів розкоші.

Помпезний будинок Алли Пугачової та Максима Галкіна виглядає, ніби королівський замок із Діснею
Як виглядає замок Пугачової і Галкіна в Ізраїлі

Наразі замок Пугачової виставлений на продаж. Примадонна хоче отримати за свій маєток 1 мільярд рублів, а це більше 16 мільйонів доларів.