Носить безрозмірні сукні, бо зовсім запливла: в цій жінці важко впізнати Наталію Могилевську (ФОТО)

Відома українська співачка Наталія Могилевська схильна до набору ваги і довгий час бореться із зайвими кілограмами. Як виглядала артистка на піку своєї ваги, дивіться далі в матеріалі.

Наталія Могилевська з дитинства мала підтягнуту фігуру спортивного типу. До 30 років артистка й не знала, що таке зайві кілограми і ніколи не сиділа на дієтах. Втім, з віком все змінилося. У 2014 році Наталія Могилевська вирішила відмовитись від шкідливих звичок, а саме від алкоголю і куріння. Хоча це добре повпливало на організм, але співачка зіткнулася з тим, що почала дуже швидко набирати вагу. У 2014 році Мережу облетіли фото, зроблені папараці, де Могилевська у просторій сукні говорить по телефону. Співачка була дуже широкою і практично невпізнанною.

Наталья Могилевкая на пике своего веса
Фото розповнілої Наталії Могилевської вразили публіку

Тоді Могилевська прокоментувала ці знімки і зізналася, що зайва вага пов’язана із відмовою від паління. Втім, Наталія не стала запускати себе ще більше і почала свій шлях схуднення. Так, за не дуже довгий час співачка схудла аж на 25 кілограмів і після такого перевтілення ще й взяла участь у проєкті “Танці з зірками” у 2017 році, де вразила глядачів своєю стрункістю і харизмою.

Наталія Могилевська схудла на 25 кілограмів
Наталія Могилевська схудла на 25 кілограмів

Наталія Могилевська не приховує, що схудла завдяки збалансованому харчуванню. Співачка розповіла, що харчувалася 4-5 разів на день. В першій половині дня вона їла вуглеводи (каші, фрукти), а в другій половині дня –  білки (м’ясо, риба) та овочі. Також артистка розповіла, що не любить займатися спортом, а от танці їй дуже подобаються і, до того ж, вони допомагають скинути зайву вагу. В ті дні, коли Могилевська не танцювала, вона просто гуляла по вулиці 20-30 хвилин.

Результат схуднення співачки був дійсно приголомшливий. Нажаль, Могилевська не змогла закріпити цей результат надовго. Зараз співачка знову набрала декілька зайвих кілограмів. Співачку навіть підозрювали у вагітності, адже її живіт помітно округлився. Але Наталія зізналася, що вона не вагітна, а просто набрала зайву вагу.  Втім, зараз Могилевська знає, як правильно худнути і зможе з легкістю прийти у форму.

Популярне

Схожі статті

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.