Спортивки-парашути і чорний топ, який відкрив недоліки фігури: Тіна Кароль показала складки на своєму животі

Відома українська співачка Тіна Кароль показала, що вона зовсім не ідеальна. Як і інші жінки вона має недоліки фігури, з якими активно працює.

Тисячі жінок України вважають Тіну Кароль ідеалом жіночої краси. Співачка дійсно має яскраву зовнішність і дуже гарні риси обличчя. При цьому співачка все життя бореться зі своїм комплексом – зайвою вагою. Кароль завжди мала схильність до набору ваги, тож все своє свідоме життя вона сидить на дієтах і активно займається спортом. Це дає свої результати. Тіна виглядає підтягнутою і жіночною, але час від часу публіка помічала, що фігура Кароль так і не стає ідеальною.

Тіна Кароль схудла на 5 кілограмів
Фігура Тіна Кароль виглядала по-різному

За останній рік співачка помітно змінилася. Так, Тіні, яка не мала надмірної зайвої ваги, вдалося скинути аж 5 кілограмів. Співачка помітно “зменшилась” і стала виглядати як дівчинка.

Втім, навіть зараз дехто вважає фігуру Кароль не ідеальною. Так, після схуднення у співачки дещо обвисла шкіра живота. Це публіка помітила на останніх знімках співачки, де вона позувала в широких спортивних штанах і короткому топі.

Тіна Кароль показала складки на своєму животі
Тіна Кароль показала складки на своєму животі

Співачці хоть і залишили купу компліментів в коментарях, але відмітили, що вона схудла настільки, що у неї аж обвисла шкіра.

Ось, що пишуть коментатори:

  • “Обожнюю тебе, Тіночко. Така сильна і водночас ніжна. Наша гордість. Люблю тебе”;
  • “Ти дуже красива, але занадто схудла. Це вже виглядає не красиво і шкіра аж обвисла”.

До слова, нещодавно Тіна кароль розкрила секрет свого схуднення. Співачка зізналася, що все життя тратила купу часу і грошей на те, аби схуднути. Вона зверталася до різних спеціалістів, пробувала різні дієти, але досягти бажаного результату не вдавалося. Тільки зараз Тіна відкрила для себе спосіб схуднення, який підходить ідеально для неї. Так, співачка почала споживати продукти, які мають лише низький глікемічний індекс. Таким чином за декілька місяців Кароль схудла на 5 кілограмів без активного заняття спортом.

При цьому, як виключення, інколи Тіна дозволяє собі продукти з високим глікемічним індексом, а саме різні солодощі та випічку. Кароль не приховує, що обожнює солодощі, але змушена себе постійно в них обмежувати.

Схожі статті

Віталію Козловському майбутнє підказує тато, а вдові Світлані – Кузьма Скрябін: як спілкуються з тим світом

В умовах постійного стресу останнім часом в українців загострилися всі почуття. Деякі навіть отримують передбачення від своїх померлих родичів. Знаменитості в цьому плані не є виключенням.

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?