Актор “Дизель Шоу” Євген Сморигін показав свою найкращу вишиванку: жовто-блакитна з тризубом (ФОТО)

Відомий комедійний актор, зірка "Дизель шоу" Євген Сморигін показав прихильникам свою найкращу вишиванку. Чоловік, який родом з Білорусі, шанує українські традиції.

Вишиванка та інший національний одяг завжди були в моді в українців. Втім, за останній рік люди почали по-іншому відноситися до такого одягу. Тепер українці одягають вишиванки не лише на державні свята, а і у повсякденному житті.

Дизайнери почали виготовляти модний, сучасний і дуже красивий традиційний одяг, який можна одягнути, як на ділову зустріч, так і на прогулянку.

Нещодавно відомий шоумен Євген Сморигін похизувався у своєму Інстаграм-блозі своєю новою вишиванкою. Чоловік позував у яскравій блакитній сорочці з жовтою вишивкою у вигляді тризуба.

Користувачі  Мережі засипали Євгена компліментами в коментарях. Прихильники відмітили, що шоумен – справжній українець.

Ось, що пишуть коментатори:

  • “Євген – ви справжній українець. Дуже класна сорочка”;
  • “Ну, щирий український хлопець”.

Варто відзначити, що Євген Сморигін народився і виріс в Білорусі. Втім, вже майже 20 років чоловік живе і працює в Україні і вважає її другою Батьківщиною. Не зважаючи на своє білоруське коріння, Євген здав іспит на отримання українського громадянства і не сумнівається в перемозі України.

До слова, не всі актори “Дизель шоу” підтримали Україну і виступили проти війни. Так, Сергій Писаренко, Євген Нікішин і Марина Грицук, які з 2019 року були в команді “Дизель студіо” обрали мовчазну позицію за що були виключені з “Дизеля” 24 лютого 2022 року. Зараз Нікішин і Писаренко повернулися в росію і продовжили кар’єру. А Марина Грицук, яка родом з Білорусі, повернулася у свою рідну країну.

Писаренко і Нікішин проміняли честь на гроші

Варто відзначити, що Грицук і Писаренко відчули війну на власній шкірі. Так, відомо, що будинок Писаренка на Київщині був зруйнований окупантами. А от Марина Грицук жила в окупації на Київщині 17 днів без зв’язку і комунікацій. Втім, актори проміняли свою честь на гроші і вирішила мовчати про російську агресію.