Актор “Дизель Шоу” Євген Сморигін зробив перші кроки для набуття українського громадянства: “Тут моя родина”

Відомий комік та актор з "Дизель Шоу" Євген Сморигін має білоруське громадянство, втім, зізнається артист, він націлився отримати українське. Що вже встиг зробити знаменитість?

Білорус Євген Сморигін отримав шалену популярність та визнання в Україні завдяки участі в телевізійному гумористичному проєкті від “Дизель Студіо”. Так, актор з 2015 року виступає на українській сцені, а разом зі своєю дружиною-українкою та дітьми мешкає в Києві. Артист зізнається: тут його сім’я, друзі та робота. Саме тому він вирішив, що настав час отримати українське громадянство.

Євген Сморигін склав іспит для отримання українського паспорта

Схоже, що зовсім скоро Євгена Сморигіна можна буде зі впевненістю назвати українським артистом. Актор зізнався, що нещодавно він склав спеціальний іспит на знання української мови. В інтерв’ю для українського видання “Факти” знаменитість розповів, як проходило “випробування”, а також зізнався, чи було йому складно.

Євген Сморигін детально розповів про крок, який зробив задля отримання українського паспорта
Євген Сморигін детально розповів про крок, який зробив задля отримання українського паспорта

Перш за все в новому інтерв’ю Євген Сморигін розповів про причини, через які вирішив отримати нове громадянство. Так, за словами артиста, в Україні все його життя, тому він вважає просто необхідним бути саме українцем.

Задля того, аби здобути новий паспорт, актор з “Дизель Шоу” мусив пройти іспит на знання української мови. Євген Сморигін розповів, що екзамен тривав близько години та був відносно легким. Хоча деякі завдання для актора здались дещо складнішими за інші, він впевнений – він дотягнувся до рівня, потрібного для отримання громадянства.

Євген Сморигін детально розповів про завдання, які чекали на нього на іспиті з української мови
Євген Сморигін детально розповів про завдання, які чекали на нього на іспиті з української мови

Приходиш до класу в університеті. Є завдання. Усе записує камера… Не важко було. Для рівня на отримання громадянства я склав

– розповів у інтерв’ю популярний актор.

Нагадаємо, що Євген Сморигін народився 1979 року в Білорусі. Зростав і навчався майбутній знаменитий гуморист і актор в білоруській столиці – в Мінську. З часом Євген Сморигін познайомився та почав співпрацювати з “Дизель Студіо”. Від 2015 року знаменитість бере участь в різноманітних проєктах студії та мешкає в Україні.

Популярне

Схожі статті

Показую, як приготувати соковиту та м’яку буженину: правильно підібрані прянощі — ключ до смачного м’яса

Ароматна буженина з прянощами стане справжньою прикрасою святкового столу. Приготувати таке м'ясо дуже просто, і сьогодні ми поділимось вдалим рецептом.

Як виглядає і чим займається 24-річний син Ірини Білик: весь в татуюваннях і з довгим волоссям (Фото)

Старший син відомої української співачки Ірини Білик Гліб виріс таким же творчим і харизматичним, як і його зіркова мама. При цьому хлопець уникає надмірної публічності.

Царські хороми! Тіна Кароль навіть не намагається приховати свій розкішний 3-поверховий особняк (ФОТО)

Відома українська співачка Тіна Кароль живе у будинку, який свого часу їй подарував покійний чоловік Євген Огір. Як виглядають хороми артистки, в яких вона навела лад?