Як виглядала Оля Полякова у своїй максимальній вазі: після народження доньки була на 22 кг більшою (Фото)

Володарка найдовших ніг в українському шоу-бізнесі Оля Полякова не завжди була стрункою і підтягнутою. Співачка вперше показала, якою вона була з зайвою вагою.

Оля Полякова – відома українська співачка з довгими стрункими ногами і підтягнутою фігурою. Вона завжди була у чудовій формі і навіть може похвалитися кубиками пресу на своєму животі. Втім, був і в її житті період, коли вона боролася із зайвою вагою. Про це Полякова розповіла у новому випуску Ютуб-шоу “Дорослі дівчатка”. Оля пригадала, як після народження молодшої доньки Аліси у 2011 році вона важила 86 кілограмів. Співачка показала фото з того часу і сама не змогла стримати сміх.

Коли я народила Алісу, я важила плюс 22 кілограми. Я мала вигляд, як величезна шафа на ніжках

, – прокоментувала фото Полякова.

Як виглядала Оля Полякова у своїй максимальній вазі

Сама співачка зауважила, що зараз вона має молодший вигляд, ніж 12 років тому, адже вага додає віку.

Як виглядала Оля Полякова у своїй максимальній вазі

На фото важко впізнати співачку, адже з пишними формами її бачити незвично.

Варто відмітити, що Оля Полякова зараз багато працює аби бути у формі. Вона майже щодня проводить у спортивному залі по декілька годин. Саме тому вона у свої 43 роки має таке чудове підтягнуте тіло.

Нагадаємо, Оля Полякова – мама двох доньок. Старшій Маші зараз 18 років, вона являється студенткою лондонського вищого навчального закладу, де вивчає музику. Дівчина хоче повторити долю своєї мами і стати відомою співачкою.

Як виглядає старша донька Полякової

Молодша донька Полякової Аліса, якій 12 років, теж навчається у Лондоні. Восени 2022 року вона стала ученицею так званої школи-інтернату. Полякова зізнається, що не планувала так рано відправляти молодшу доньку навчатися за кордон, але через війну в Україні прийняла таке рішення. А от 12-річна Аліса була не рада таким змінам у своєму житті. За словами Полякової, її молодша донька – дуже домашня дитина і їй було важко їхати з батьківського дому.

Як виглядає молодша донька Олі Полякової

Аліса так і не пройшла повну адаптацію у Лондоні, тож її бабуся (мама Полякової) поїхала у Великобританію та орендувала там квартиру. Тепер Аліса у будні живе та навчається у школі-інтернаті, а на вихідні їде до бабусі.