Неохайний вигляд і проста їжа: Валерій Меладзе показав Альбіну Джанабаєву та трьох дітей за накритим столом

Нещодавно екс-віагрянка Альбіна Джанабаєва відсвяткувала свій 44-й день народження. В честь цього її чоловік Валерій Меладзе виклав сімейний знімок з дітьми за накритим столом.

Валерій Меладзе зараз переживає не найкращі часи в своїй кар’єри. Через свою неоднозначну позицію він втрачає концерти в росії та відповідно великі гонорари, але саме в росії співак давно облаштував своє життя з другою дружиною і дітьми.

Альбіна Джанабаєва, його коханка в минулому і офіційна дружина зараз у всьому підтримує чоловіка. Нещодавно їй виповнилось 44 роки. В своєму Інстаграм-блозі Валерій Меладзе зворушливо привітав її зі святом та виклав сімейний знімок з трьома дітьми. Зіркові батьки сидять за накритим на сніданок столом. Їжа вся проста – хліб, масло, сир, сметана, йогурти, чай, мандарини, сік, також великий букет квітів у вазі. Біля Валерія видно старшого сина пари Костянтина, він вже настільки дорослий, що має бороду. На руках у Альбіни сидить їх маленька дочка Агата, якій майже 2 роки, а ззаду співачку обіймає 8-річний син Лука. Артисти виглядають по-домашньому неохайними і щасливими.

Валерій Меладзе показав Альбіну Джанабаєву та трьох дітей за накритим столом

Коли в кар’єрі Меладзе назріли проблеми, екс-віагрянка перестала виходити в Інстаграм. Але їй вдалось зберегти свою роботу в театрі, однак від відвідування світських вечірок вона відмовляється, як і від виступів на концертах.

Нагадаємо, Меладзе і Джанабаєва закрутили роман з тих пір, як Альбіна стала бек-вокалісткою співака. За два роки до того як у них таємно народився перший спільний син, Ірина Меладзе народила Валерію дочку Аріну. Ця подія зблизила екс-подружжя, але чоловік продовжив роман на стороні. В 2012 році він пішов з сім’ї, а в 2014 році офіційно одружився на Джанабаєвій. У знаменитостей народилось троє дітей.

Валерій Меладзе показав Альбіну Джанабаєву та трьох дітей за накритим столом

Долю Валерія майже повністю повторив його рідний брат Костянтин Меладзе, який також пішов від дружини до коханки з “Віа Гри” Віри Брежнєвої.