Чорні вишиванки їм пасують: колумбієць Ектор Хіменес-Браво і турок Мурат Налчаджиоглу українізувалися (ФОТО)

Колумбієць Ектор Хіменес-Браво і турок Мурат Налчаджиоглу вважають своєю другою батьківщиною Україну. Вони шанують традиції та звичаї нашої країни. Звичайно, в їхньому гардеробі є й традиційні українські вишиванки.

Повномасштабна війна в Україні принесла людям горе, але при цьому показала, хто є хто. Так, деякі українські знаменитості розчарували публіку, зникнувши з радарів, як тільки почалася війна. Серед таких Олег Винник, Влад Яма, Потап та інші. При цьому деякі інші відомі люди, які не родом не з України, проявили свою мужність і доклали зусиль аби допомогти українцям.

Ектор Хіменес-Браво

Ектора Хіменеса-Браво не пустили в Україну
Ектор Хіменес-Браво українізувався

Колумбієць Ектор Хіменес-Браво вже багато років живе в Україні і тут планує зустріти свою старість. В Україні він прославився, як відомий телеведучий, кулінар та суддя МастерШеф. Також Ектор має у Києві декілька своїх ресторанів. Після початку повномасштабної війни в Україні він і не планував виїжджати з країни, хоча міг це зробити по закону. Ектор одразу почав активно волонтерити. Зокрема чоловік розгорнув у своїх ресторанах волонтерський штаб, де щодня він і його працівники готували їжу для військових, медиків, ТРО і для тих, хто цього потребував.

Ектор зізнається, що вважає Україну своїм другим додом і дуже шанує українські традиції. Звісно, у гардеробі колумбійця є й українські вишиванки, які йому дуже пасують. Однією з найстильніших є чорна вишиванка, якою Ектор нещодавно похизувався у своєму Інстаграм-блозі.

Мурат Налчаджиоглу

Мурат Налчаджиоглу українізувався
Мурат Налчаджиоглу українізувався

Колишній чоловік співачки Ані Лорак та турецький бізнесмен Мурат Налчаджиоглу вже багато років живе в Україні. На відміну від своєї  колишньої дружини, яка має українське коріння, Мурат підтримав Україну і виступив проти війни. Також чоловік долучився і до волонтерської діяльності. Так, як відомо, Мурат являється одним із засновників компанії “Фармасі Україна”. Налчаджиоглу вирішив виділити гуманітарну допомогу від своєї компанії для ЗСУ. Так, компанія “Фармасі” на чолі з Налчаджиоглу передали на фронт 100 тисяч наборів засобів особистої гігієни для військових.

Мурат Налчаджиоглу також вважає Україну своєю другою Батьківщиною і носить традиційні українські вишиванки. Нещодавно чоловік похизувався чорною вишиванкою, яка йому неймовірно пасує.

Мурат Налчаджиоглу показав свою вишиванку
Мурат Налчаджиоглу показав свою вишиванку

Популярне

Схожі статті

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.