Чорні вишиванки їм пасують: колумбієць Ектор Хіменес-Браво і турок Мурат Налчаджиоглу українізувалися (ФОТО)

Колумбієць Ектор Хіменес-Браво і турок Мурат Налчаджиоглу вважають своєю другою батьківщиною Україну. Вони шанують традиції та звичаї нашої країни. Звичайно, в їхньому гардеробі є й традиційні українські вишиванки.

Повномасштабна війна в Україні принесла людям горе, але при цьому показала, хто є хто. Так, деякі українські знаменитості розчарували публіку, зникнувши з радарів, як тільки почалася війна. Серед таких Олег Винник, Влад Яма, Потап та інші. При цьому деякі інші відомі люди, які не родом не з України, проявили свою мужність і доклали зусиль аби допомогти українцям.

Ектор Хіменес-Браво

Ектор Хіменес-Браво українізувався

Колумбієць Ектор Хіменес-Браво вже багато років живе в Україні і тут планує зустріти свою старість. В Україні він прославився, як відомий телеведучий, кулінар та суддя МастерШеф. Також Ектор має у Києві декілька своїх ресторанів. Після початку повномасштабної війни в Україні він і не планував виїжджати з країни, хоча міг це зробити по закону. Ектор одразу почав активно волонтерити. Зокрема чоловік розгорнув у своїх ресторанах волонтерський штаб, де щодня він і його працівники готували їжу для військових, медиків, ТРО і для тих, хто цього потребував.

Ектор зізнається, що вважає Україну своїм другим додом і дуже шанує українські традиції. Звісно, у гардеробі колумбійця є й українські вишиванки, які йому дуже пасують. Однією з найстильніших є чорна вишиванка, якою Ектор нещодавно похизувався у своєму Інстаграм-блозі.

Мурат Налчаджиоглу

Мурат Налчаджиоглу українізувався

Колишній чоловік співачки Ані Лорак та турецький бізнесмен Мурат Налчаджиоглу вже багато років живе в Україні. На відміну від своєї  колишньої дружини, яка має українське коріння, Мурат підтримав Україну і виступив проти війни. Також чоловік долучився і до волонтерської діяльності. Так, як відомо, Мурат являється одним із засновників компанії “Фармасі Україна”. Налчаджиоглу вирішив виділити гуманітарну допомогу від своєї компанії для ЗСУ. Так, компанія “Фармасі” на чолі з Налчаджиоглу передали на фронт 100 тисяч наборів засобів особистої гігієни для військових.

Мурат Налчаджиоглу також вважає Україну своєю другою Батьківщиною і носить традиційні українські вишиванки. Нещодавно чоловік похизувався чорною вишиванкою, яка йому неймовірно пасує.

Мурат Налчаджиоглу показав свою вишиванку