Всі руки в прикрасах і коштовностях: наречена Мурата Налчаджиоглу показала, як її балує колишній Ані Лорак

Колишній чоловік Ані Лорак Мурат Налчаджиоглу балує свою наречену поїздками та коштовними подарунками. Лілія показала свої розкішні прикраси, які одягла на святковий вечір.

Екс-чоловік співачки Ані Лорак давно щасливий в нових стосунках. Він закрутив роман з молодою візажисткою, разом з якою багато подорожує і оточує її знаками уваги, забувши про колишню зіркову дружину.

Наречена Мурата Налчаджиоглу часто публікує в Мережі романтичні фото з коханим. На цей раз Лілія показала, в якому вигляді вони святкували 8 березня.

Лілія обрала стильний повністю чорний образ з брюками і топом, босоніжками з камінчиками на підборах, доповнила лук сумочкою на ціпку і прикрасами – браслетом, наручним елегантним годинником та каблучками. Дівчина залишила волосся розпущеним і зробила вечірній макіяж. Вона за професією майстер макіяжу, тому завжди виглядає бездоганно. Мурат одягся в джинс – чорні джинси і блакитну джинсову сорочку. На фото він однією рукою приобійняв кохану за талію, а іншою взяв її за руку. Вони відвідали вечірку до Міжнародного жіночого дня.

Наречена Мурата Налчаджиоглу показала, як її балує колишній Ані Лорак

Нагадаємо, Мурат Налчаджиоглу готується одружитись вперше після розлучення з українською співачкою-зрадницею Ані Лорак. В 2021 році чоловік зробив пропозицію руки та серця новій коханій і вона погодилась стати його дружиною.

З Ані Лорак турецький бізнесмен розлучився після 10 років шлюбу через те, що артистка дізналась, як він проводив час з іншими жінками.

Турецький чоловік Ані Лорак Мурат показав вигляд зі свого будинку в Києві
Наречена Мурата Налчаджиоглу показала, як її балує колишній Ані Лорак

У пари залишилась спільна дочка Софія, яка живе зі скандальною матір’ю в росії. Співачка залишилась там, не зважаючи на повномасштабну війну. Мурат з Лілією живуть в Україні та часто разом відвідують його батьківщину – Туреччину.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.