Нового бойфренда-іноземця Ані Лорак помітили в обіймах молодої красуні: виявився не кращим за Мурата

Не так давно співачка Ані Лорак представила публіці свого нового коханого на ім'я Ісаак Віджраку. Не пройшло і пари місяців, як чоловіка "застукали" з іншою жінкою.

Ані Лорак вдалося реалізуватися у своїй кар’єрі, а от з особистим життям їй щастить менше. В юності вона будувала стосунки зі старшим на багато років продюсером Юрієм Фальосою. Другим чоловіком Лорак став працівник готелю із Турції Мурат Налчаджиоглу. Вони одружилися офіційно і Ані Лорак вклала в бізнес чоловіка багато грошей, зробивши з нього бізнесмена. Втім, Мурат цього не оцінив і почав зраджувати Лорак. У 2019 році через багаточисленні зради Налчаджиоглу Лорак розлучилася з чоловіком.

Ані Лорак і Мурат Налчаджиоглу

Декілька місяців назад Лорак вирішила представити публіці свого нового бойфренда. Ним виявився іноземець з неєвропейською зовнішністю на ім’я Ісаак Віджраку. Чоловік живе на острові Ібіца, що біля Іспанії, і позиціонує себе, як майстер з медитації та йоги. З Лорак у них “кохання на відстані”, адже живуть вони в різних країнах і часто тижнями не бачаться.

Новий чоловік Ані Лорак Ісаак

Нещодавно Ісаак опублікував у своєму Інстаграм-блозі фото з молодою і дуже красивою дівчиною. На знімку вони обіймалися. Користувачі Мережі одразу подумали, що ця красуня – нова пасія Ісаака.

Втім, підпис до фото, що оставив чоловік, все розставив по своїм місцям. Виявляється, молода красуня – це його донька.

Час летить так швидко. Неначе вчора міняв їй підгузники, а нині деякі приймають її за мою подругу. Я люблю тебе

, – підписав фото бойфренд Ані Лорак.

Варто відзначити, що Ісаак має не лише дорослу доньку, а й маленького сина, фото з яким регулярно публікує у соціальних Мережах. Чоловік був одружений з іншою жінкою незадовго до зустрічі з Ані Лорак. Наразі невідомо, чи Ісаак офіційно розлучений з дружиною, чи ні.

Ісаак Віджраку з дружиною та сином

Втім, Ані Лорак це, схоже, не лякає. В недавньому інтерв’ю співачка зізналася, що закохалася в нього, як в людину, адже він дуже мудрий і розумний. При цьому Лорак наразі не готова переїжджати з росії до Іспанії, щоб жити разом з коханим. Кар’єру співачка тримає на першому місці.