Живуть як королі, але в селах: як виглядають будинки Тіни Кароль, Каті Осадчої і Юри Горбунова, Потапа і Насті

Життя у великому і гамірному місті підходить не всім, тож часто люди обирають замість київських квартир приватні будинки у найближчих селах. Любителів тиші і спокою багато і серед представників українського шоу-бізнесу.

Більшість представників українського шоу-бізнесу, хоч і мають власні офіси у самому Києві, живуть за його межами. Так, знаменитості обирають закриті елітні комплекси і селищах, що на Київщині.

Тіна Кароль

Українська співачка Тіна Кароль живе у селі Зазим’є в Броварському районі Київської області. Будинок співачка придбала разом з чоловіком Євгеном Огіром ще у 2007 році, втім, ремонт Тіна була змушена закінчувати одна, адже у 2013 році чоловіка не стало. Маєток співачки дуже великий – 350 квадратних метрів.

Як виглядає будинок Тіни Кароль

Це триповерховий будинок, який вміщає в собі декілька кімнат, величезну кухню-вітальню, спортивний зал, окрему кімнату для нагород. Також у будинку є кабінет Євгена Огіра, який Тіна Кароль після його смерті вирішила не чіпати. Там все залишилось так, як при його житті.

Як виглядає будинок Тіни Кароль

Будинок співачки розположений на території в 20 соток. Тож крім самого маєтку там є невеличкий город, де співачка вирощує свіжі овочі, сад з плодовими деревами, квіткова оранжерея і басейн.

Як виглядає будинок Тіни Кароль

Потап і Настя Каменських

Зіркове подружжя Потап і Настя Каменських живуть у селі Романків Обухівського району, Київської області. Будинок знаходиться у невеличкому котеджному містечку, яке повністю закрите і знаходиться під цілодобовою охороною. В цьому котеджному містечку живуть лише заможні люди, адже ціна на будинки тут стартує від 500 тисяч доларів.

Як виглядає елітний особняк Насті Каменських і Потапа на Київщині

Сам будинок двоповерховий, виконаний у сучасному стилі. Ремонт виконаний у світлому стилі, багато дерева, є камін і велика розкішна ванна.

Як виглядає елітний особняк Насті Каменських і Потапа на Київщині

Катя Осадча і Юрій Горбунов

Зіркове подружжя Катя Осадча і Юрій Горбунов є сусідами Потапа і Насті Каменських. Вони проживають у тому ж котеджному містечку у Романкові.

Будинок Юрія Горбунова і Каті Осадчої

Будинок подружжя ідентичний з будинком Потапа і Каменських: він двоповерховий, сучасний і просторий.

Будинок Юрія Горбунова і Каті Осадчої

На території будинку є такоє басейн, будиночок для гостей і сад з плодовими деревами.