Українсько-турецька красуня: при погляді на дочку Ані Лорак і Мурата Налчаджиоглу у вас відніме дар мови

Співачка Ані Лорак має 11-річну доньку, яка росте зовсім на неї не схожою. Софія Налчаджиоглу успадкувала зовнішність від батька-турка, а от від мами вона унаслідовала талант.

Співачка Ані Лорак стала мамою у шлюбі з турецьким бізнесменом Муратом Налчаджиоглу. У неї народилася довгоочікувана дівчинка, яку назвали Софією. Зараз Соні 11 років. Дівчинка вже виглядає дорослою і майже наздогнала по зросту свою маму.

Як зараз виглядає донька Ані Лорак

Соня, яка лише наполовину туркиня, росте копією свого батька. У дівчинки темне, густе волосся та пишні чорні брови. Якщо від батька дівчинка успадкувала зовнішність, то від зіркової мами – талант. Так, 11-річна Софія має гарний голос, а також вона дуже харизматична і відкрита дівчинка. Соня вже неодноразово виступала на одній сцені зі своєю мамою.

А от щодо освіти, донька Ані Лорак не дуже здібна. Так, в недавньому інтерв’ю російській журналістці Альоні Блін Лорак зізналася, що її донька лінується вчитися.

Я ніяк не можу налаштувати її на навчання

, – зізналася Ані Лорак.

Крім того, Соня лінується й розвивати свій музичний хист.

Я відчуваю, що у неї є талант. Не вистачає працелюбності і мотивації

, – розповіла Ані Лорак.

Варто відзначити, що ще недавно користувачі Мережі могли спостерігати за життям доньки Ані Лорак у її Інстаграм-блозі. Соня активно вела свою сторінку і часто публікувала фото та розважальні відео. Втім, дівчинка часто вела себе неправильно на публіку: лаялася, говорила зайвого, писала з помилками. Через це Соню активно хейтили. В один момент Ані Лорак заборонила доньці вести соціальні Мережі, аби вона не шкодила репутації співачки.

Як зараз виглядає донька Ані Лорак

Нагадаємо, Ані Лорак стала однією з небагатьох українських співачок, яка зрадила свою Батьківщину. Так, після початку повномасштабної війни в Україні Лорак продовжила жити і працювати в росії та замовчує події в Україні. Співачка намагається бути поза політикою і час від часу виправдовується. Втім, своєю роботою у росії та податками, які вона платить, співачка спонсорую війну в Україні.