“Починається щось нове”: Ані Лорак показала свого бойфренда – Лазарєва забула і покохала його протилежність

Скандально відома співачка показала свого нового бойфренда. Тепер стало відомо, з ким будує стосунки артистка. Як виглядає новий обранець Ані Лорак і як на новину відреагувала публіка?

Ані Лорак не часто ділиться подробицями особистого життя. Після початку повномасштабного вторгнення росії на територію України зірка й взагалі, ніби води в рот набрала. Ані Лорак вперто мовчала про страшні події, що й досі відбуваються в її рідній країні, проте згодом таки вирішила висловитись про війну. Так, у своїх коментарях співачка намагалась одночасно всістись на два стільця, чим ще більше розлютила мережу.

Проте, тепер, схоже, в Ані Лорак все починає налагоджуватись, тому вона все частіше ділиться новими фотографіями та відео. Цього разу знаменитість показала свого нового бойфренда. Ані Лорак опублікувала фотографію з чоловіком в Історіях, а також показала відео зі своїм новим коханим.

Нова Історія з особистої сторінки скандально відомої Ані Лорак
Нова Історія з особистої сторінки скандально відомої Ані Лорак

З опублікованих кадрів видно, що новий коханий Ані Лорак значно вищий за співачку, проте зірка виглядає поруч із ним дуже щасливою. Так, бойфрендом співачки став чоловік, на ім’я Ісаак. Раніше він вже з’являвся на сторінці своєї коханої. Ісаак працює масажистом, терапевтом і викладачем йоги.

В особистому блозі чоловіка, ніжні обійми з яким показала Ані Лорак, є фотографії дитини, тож можна припустити, що раніше Ісаак був одружений і, так само як і співачка, має дитину від попереднього шлюбу.

У коментарях до нового допису співачки підписники та товариші скандально відомої зірки залишили чимало компліментів і побажали, щоб нові стосунки стали для Ані Лорак щасливими та довгими.

  • “Кароліна, яка ж ви гарна … не передати словами … Так чудово бачити вас з такою чарівною усмішкою”;
  • “Ви заслужили жіноче щастя”;
  • “Нам чекати на сюрприз? Адже не може бути інакше. Не просто так, Ви нас інтригуєте”;

Нагадаємо, що довгий час Ані Лорак перебувала у стосунках з турком Муратом Налчаджиоглу, від якого народила свою єдину доньку Софію. До цього вона також перебувала в цивільному шлюбі з продюсером Юрієм Фальосою. Після розлучення з Муратом Ані Лорак зустрічалась з Єгором Глібом, а також її підозрювали у романі з Сергієм Лазарєвим.

Схожі статті

42-річна Лілія Ребрик пригадала, як пройшли її пологи та показала фото з клініки: “Максимально легко”

Лілія Ребрик розсекретила, як пройшли її треті пологи. Телеведуча показала зворушливе фото з пологового будинку, на якому позує разом з коханим чоловіком.

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.