Франковичу в дружини годиться: нова теща 57-річного Віктора Павліка ошелешила зміненим обличчям

За життям зіркового подружжя Віктора Павліка і Каті Репяхової з цікавістю спостерігають сотні тисяч українців. А тепер свою "хвилину слави" отримала і теща Павліка, яка вирішила поекспериментувати з власним обличчям.

Катя Репяхова і Віктор Павлік – досить нестандартне подружжя. Вони мають різницю у віці в 29 років, а діти Павліка старші за його нову дружину. Втім, саме подружжя запевняють, що кохають один одного і різниця у віці не є перепоною для їхнього щастя.

Незважаючи на частий хейт у Мережі, дружина Павліка активно веде свій Інстаграм-блог, де відверто розповідає про сімейне життя з артистом, показує свої материнські будні та ділиться іншими подробицями свого життя. Так, у блозі Каті крім її чоловіка Віктора Павліка та маленького сина Михасика регулярно можна побачити її маму. Жінка переїхала з рідного Дніпра в Київ, коли її донька була вагітною. Так, Катя Репяхова орендувала своїй мамі квартиру поряд з собою. Жінка няньчиться з онуком і допомагає доньці по господарству.

Як виглядає теща Віктора Павліка

Так, нещодавно мама Каті Репяхової знову з’явилася в її Інстаграм-блозі. Блогерка показала, як змінилася її мама після візиту до косметолога. Так, теща Павліка, яка старша за нього всього на 5 років, зробила собі татуаж брів та губ.

Нова теща 57-річного Віктора Павліка ошелешила зміненим обличчям

Мама зробила собі перманент. Губи і стрілки

, – прокоментувала Репяхова.

Варто відзначити, що результат вийшов дуже гарний і татуаж виглядає дуже акуратно.

Нагадаємо, нещодавно Катя Репяхова зробила пластичну операцію. Дівчина змінила форму носа і подовжила підборіддя. Дружина Павліка залишилася задоволеною результатом і запевнила, що на цьому не збирається зав’язувати з пластикою. Так, дівчина в майбутньому планує зробити мамопластику і прибрати асиметрію молочних залоз. Втім, цим зайнятися Катя планує вже після того, як закриє питання з дітьми. Дівчина планує ще хоча б раз стати мамою.

Нагадаємо, Віктор Павлік одружився вчетверте з Катьою Репяховою у 2020 році. Вже через рік у них народився син Михайло. Подружжя в найближчому майбутньому планують стати батьками ще раз.