Всі думали, що Володимир Остапчук одружився на красуні: обімлієте, побачивши його нову дружину (ФОТО)

Телеведучий Володимир Остапчук має великий досвід подружніх стосунків. Нещодавно він одружився вже втретє, його нова дружина молодша за нього на 16 років.

В 2023 році 38-річний Володимир Остапчук втретє скріпив свої стосунки офіційним шлюбом. Розпис був таємним, як і відносини телеведучого з журналісткою Катериною Полтавською, якій 22 роки. Вони не розголошували подробиці особистого життя і ділилися мінімумом інформації в Мережі.

Вперше закохані наважились розповісти про себе шанувальникам, коли вийшло їх шоу “Мекнув – питайте”, в якому Володимир став ведучим, а Катерина продюсеркою. Вони познайомились через Інстаграм. Катя молодша за шоумена на 16 років і як виявилось до нього у неї взагалі не було досвіду відносин з хлопцями.

Володимир Остапчук показав нову дружину, яка молодша на 16 років
Володимир Остапчук показав нову дружину, яка молодша на 16 років

Дівчина вирішила попередити зіркового обранця про це на другий тиждень стосунків. Остапчук спочатку не повірив, що він став першим, з ким Катя цілувалася, але це виявилося правдою і не стало для них проблемою. Полтавська не хотіла розмінюватися на швидкоплинні романи і чекала гідного чоловіка.

Зараз зіркова пара постійно ділиться романтичними знімками в Мережі і показує своє життя. Вони знімають квартиру в Тетріс-Холл в Києві, за яку платить Володимир. Катерина вже знайома з батьками коханого і спокійно відноситься до того, що у нього є діти.

Володимир Остапчук показав нову дружину, яка молодша на 16 років
Володимир Остапчук показав нову дружину, яка молодша на 16 років

Нагадаємо, телеведучий у 2007 році одружився на Олені Войченко. В шлюбі у пари народилось двоє дітей, дочка Емілія і син Еван-Олександр. Публіка вважала їх ідеальною сім’єю, однак в 2019 році вони об’явили про розставання і у 2020 році офіційно розлучились. За цим пішли звинувачення від Олени на адресу колишнього чоловіка. Вона звинуватила його у зрадах, а вже через декілька місяців Остапчук одружився вдруге на нотаріусині Христині Горняк, з якою шлюб протривав всього 2 роки. Причину другого розлучення Володимир залишив в таємниці, але незабаром після цього стало відомо про його нові стосунки з Полтавською.

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.