Живе з Сумською під одним дахом: як виглядає єдина донька акторки від Віталія Борисюка (ФОТО)

Донька українських акторів Ольги Сумської і Віталія Борисюка Анна вирішила не порушувати сімейну традицію і стати артисткою. Дівчина вже виступає на сцені театру.

21-річна Анна Борисюк народилася в родині акторів. Її бабуся і дідусь були акторами, мама і тато – одній з найвідоміших акторів України і старша сестра сяє на телеекранах. Дівчина вирішила не порушувати сімейну традицію і пов’язати своє життя з театром і кіно. Так, після закінчення школи Анна вступила в університет  імені Карпенка-Карого, де колись навчалась її зіркова мама. Зараз дівчина являється студенткою третього курсу і вже виступає на сцені театру.

Як виглядає єдина донька акторки від Віталія Борисюка

Варто відзначити, що Анна помітно відрізняється від своєї зіркової мами і сестри, як зовнішністю, так і характером. Якщо Ольга Сумська і її старша донька Тоня Паперна схожі, як дві краплі води, то Анна зовсім на них не схожа. Дівчинка вдалася більше у батька: має темне волосся і кругле обличчя. Крім того, дівчина досить скромна і тиха. Анна ніколи не привертала до себе надмірну увагу і майже не веде соціальні Мережі.

Анна Борисюк з Ольгою Сумською і сестрою Тонею

Не так давно Анна Борисюк дала інтерв’ю програмі “ЖВЛ”, де вперше розповіла про булінг у школі. Виявляється, однокласники недолюблювали дівчину саме через її зіркових батьків. Анна навчалася у простій, державній школі, на відміну від більшості зіркових дітей, які навчаються у приватних закладах. Однокласники регулярно дражнили дівчину через те, що у неї начебто краще життя, ніж у них.

Як виглядає єдина донька акторки від Віталія Борисюка

В шкільні роки Анна не мала друзів і була обділена увагою ровесників. Своїх перших товаришів донька Сумської зустріла лише в університеті. Не поспішає дівчина і з романтичними стосунками. Так, 21-річна Анна зізнається, що ніколи не мала бойфренда і поки що її це не цікавить.

Зараз дівчина всю себе віддає навчанню і думає про майбутню кар’єру. Також Анна любить подорожувати і мріє відвідати якомога більше країн світу. Анна наразі живе разом з зірковими батьками у їхній просторі квартирі. Дівчина має дуже теплі стосунки з мамою і татом і не прагне раніше часу жити самостійним життям.