Українсько-французька красуня: при вигляді доньки Лідії Таран і Андрія Доманського у вас відніме дар мови

15 років назад зірка ТСН Лідія Таран стала мамою: у неї народилася донька на ім'я Василина. Дівчинка виросла копією свого батька, з яким телеведуча так і не змогла побудувати сімейне життя.

45-річна зірка ТСН Лідія Таран ніколи не була офіційно одруженою. Втім, свого часу вона пірнула з головою у роман зі своїм колегою Андрієм Доманським. Заради Таран Доманський навіть покинув свою першу дружину та двох дітей. Результатом цього бурхливого роману стала донечка, яку назвали Василиною. Незважаючи навіть на спільну дитину, Доманський так і не покликав Лідію заміж. Через декілька років сумісного життя Андрій несподівано покинув Таран і маленьку донечку і пішов до іншої жінки.

Зараз Доманський щасливий у новому шлюбі, де у нього народилось ще дві доньки. Загалом Андрій має п’ятьох власних дітей, а також виховує пасинка – сина від першого шлюбу своєї нинішньої дружини.

Андрій Доманський розповів про стосунки з трьома дружинами та показав дітей від них
Андрій Доманський з доньками

Ведуча ТСН Лідія Таран самостійно виховує доньку. При цьому Доманський бере участь у фінансовій стороні виховання і тісно спілкується з донькою.

Зараз Василині Доманській 15 років. Як не дивно, дівчинка неймовірно схожа на свого зіркового татуся і має подібні риси обличчя. Втім, високим зростом і типом фігури вона пішла у свою маму Лідію Таран.

Як зараз виглядає 15-річна донька Лідії Таран, яка живе у Франції

Після початку повномасштабної війни в Україні Таран разом з донькою виїхали до Франції. Там дівчинка пішла у місцеву школу, та будує своє нове життя в еміграції.

Дочь Лидии Таран выросла копией Андрея Доманского
Як зараз виглядає 15-річна донька Лідії Таран, яка живе у Франції

Цікаво, що 45-річна Лідія Таран вирішила не гаяти час у Франції даремно і теж пішла навчатися на магістратуру у французький університет. Ведуча ТСН зізнається, що навчання на французькій мові їй дається дуже складно і були моменти, коли вона сумнівалася у рішенні отримувати другу освіту. Втім, Лідія зустріла й підтримку від місцевих викладачів, які їй приділяють особливу увагу.

Таран у Франції не лише навчається. Жінка продовжує працювати в ТСН, як спецкореспондент. Крім того, Лідія регулярно бере участь у різних міських заходах та журналіських проєктах, в яких розповідає про події в Україні.

Схожі статті

Користуюся тільки цим рецептом. Діти вимагають, щоб готувала частіше: смачне горіхово-шоколадне печиво

Для затишного і теплого вечора обов'язково потрібен кухоль ароматного чаю. А який же чай без печива? Сьогодні ми підготували рецепт хрусткого горіхово-шоколадного печива, яке припаде до смаку одразу.

Готую на замовлення вже багато років, сусіди заздрять! Дуже смачні і ефектні бісквітні тістечка “Ніжність”

Бісквітні тістечка за цим рецептом виходять смачнішими за будь-який торт. Легкий, невагомий і нереально смачний – саме таким виходить десерт за цим рецептом.

Страва, яка ще жодного разу не залишалася у нас “на завтра”: м’ясо з картопляним пюре в духовці. Без метушні

Запечене м'ясо з картопляним пюре – це гарантовано вдала страва, яка порадує своїм смаком, ароматом і відмінним поєднанням м'яса з картоплею під апетитною скоринкою.