Українсько-турецька красуня: 11-річна дочка Ані Лорак і Мурата Налчаджиоглу не поступається дівчатам Камалії

У шлюбі Ані Лорак з турецьким бізнесменом Муратом Налчаджиоглу народилася дівчинка Софія, якій зараз 11 років. Соня росте абсолютно не схожою на свою зіркову маму.

Софія Налчаджиоглу – 11-річна донька відомої співачки Ані Лорак. Батьком дівчинки являється турецький бізнесмен Мурат Налчаджиоглу, за якого співачка вийшла заміж у 2009 році. Цей шлюб тривав 10 років, а у 2019 році подружжя розлучилося через регулярні зради Мурата з іншими жінками.

Після розлучення батьків Софія залишилася жити з мамою, але з батьком вона має дуже теплі стосунки. Соня регулярно проводить час з Муратом Налчаджиоглу і їздить з ним на відпочинок.

Як зараз виглядає донька Ані Лорак

Варто відзначити, що Софія, яка лише на половина туркиня, росте повною копією свого батька. Дівчинка має темне, густе волосся, пишні брови і смагляву шкіру. Крім того, у свої 11 років дівчинка виглядає набагато старше свого віку і вже майже наздогнала свою маму по зросту.

Як зараз виглядає донька Ані Лорак

Якщо від батька-турка Софія успадкувала зовнішність, то від зіркової мами – талант. Дівчинка росте дуже артистичною і харизматичною і вже неодноразово виходила з зірковою мамою на одну сцену.

При цьому Лорак зізнається, що з навчанням у школі у дівчинки є проблеми. За словами співачки, дівчинці не вистачає працелюбності і мотивації навчатися.

Втім, зізнання Лорак не стало ні для кого відкриттям. Ще не так давно Соня вела власний Інстаграм-блог, де регулярно дивувала публіку своєю неграмотністю. Крім того, дівчинка час від часу публікувала відео, де могла лаятися та вести себе неналежним чином. Саме через це доньку Лорак почали хейтити в Мережі, після чого співачка заборонила своїй доньці вести соціальні мережі.

До слова, хрещеним батьком Софії являється російський співак і близький друг Ані Лорак Філіп Кіркоров. Співачка постійно говорить, що Кіркоров став для неї старшим братом, який допоміг їй і у кар’єрі і постійно підтримував у складні часи. Тому, Лорак і хвилини не сумнівалась при виборі хрещених батьків для своєї доньки.