22-річна донька Брежнєвої змінила імідж і тепер стала ще більше схожою на маму: цікаві маніпуляції з волоссям

У відомої української співачки Віри Брежнєвої є дві доньки від різних шлюбів. Старша донька знаменитості нещодавно показала фотографії з оновленою зачіскою

Відома українська співачка Віра Брежнєва виховує двох доньок. Старша дитина знаменитості Соня Кіперман цього року відзначила 22-річчя. Нині дівчина живе за кордоном, у США. Соня не полюбляє сміливих експериментів із зовнішністю, втім нещодавно таки вирішила змінити імідж. Раніше дівчина носила біляве волосся середньої довжини, а тепер вирішила його дещо вкоротити.

Шанувальники завжди помічали особливу схожість Соні Кіперман із її зірковою мамою. Дівчина з самого малку зростала копією Віри Брежнєвої, а тепер, коли донька артистки вже доросла, її легко можна сплутати з самою співачкою.

Так донька відомої співачки Віри Брежнєвої Соня Кіперман виглядала раніше

На особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм Соня Кіперман опублікувала свіжі фотографії, на яких позувала у стильному чорному бікіні, яке ідеально підкреслило її стрункий стан. Схоже, за кордоном дівчина вирішила виділити трішки часу, аби відпочити від навчання у США. На нових кадрах Соня Кіперман позує з короткою зачіскою. Колір волосся дівчина не змінювала, втім довжину вкоротила – тепер у неї каре.

Крім того, слід зазначити, що на свіжих фотографіях чудово видно, що за останній час Кіперман схудла, а її фігура стала більш підтягнутою. Схоже, донька Віри Брежнєвої активно займається спортом і правильно харчується, адже навіть шкіра дівчини буквально сяяла здоров’ям.

Донька відомої української співачки Віри Брежнєвої зачарувала фанатів новими фотографіями
Донька Брежнєвої Соня Кіперман показала чарівні фото у стильному чорному бікіні

Нагадаємо, що відома артистка Віра Брежнєва народила свою старшу доньку 2001 року. Батьком Соні Кіперман Віталій Войченко раніше займався бізнесом, а пізніше вирішив спробувати себе у політиці та місцевому самоврядуванні.